18.9.2017

Katsojainfo: FC Inter – FC Lahti

Erityistä

Päivän ottelu on FC Interin tämän kauden Respect-ottelu. Näiden otteluiden yhteydessä seurat antavat tunnustusta sellaisille yhteisönsä jäsenille, jotka usein jäävät vähemmälle huomiolle mutta ovat erittäin tärkeitä koko seurayhteisön kannalta.

Kyseessä on myös Interin Punainen kortti rasismille -teemaottelu, jossa pelaajat ja tuomaristo näyttävät ennen ottelun alkua punaista korttia rasismille.

100 ensimmäistä Veikkaus-kortin haltijaa voi ostaa porttimyynnistä Respect-otteluun kaksi lippua yhden hinnalla.

Otteluun saapuminen ja pysäköinti

Portit aukeavat kello 17.30 ja paikalla kannattaa olla hyvissä ajoin ennen ottelun alkua. Autolla otteluun saapuville on Blomberginaukion paikkojen lisäksi pysäköintikäytössä pääkatsomon takana sijaitseva hiekkakenttä.

Lipunmyynti

Lipunmyynti stadionilla aukeaa tuntia ennen ottelun alkua. Lippujen hinnat portilta ostettuna aikuiset 18 €, lapset (7-16 -vuotiaat) 9 €, opiskelijat ja eläkeläiset 13 €. Liput ennakkoon jopa 4 euroa edullisemmin Ticketmasterin myyntipisteistä ja
www.ticketmaster.fi.

Katsomot

Ottelussa ovat käytössä kaikki pääkatsomon paikat. Interin kannattajien paikat ovat pääkatsomon A-lohkossa ja vierasjoukkueen kannattajille on varattu paikkoja pääkatsomon F-lohkosta. Myös A-lohkon liput ovat ennakkomyynnissä.

Pääkatsomoon on käytössä Blomberginaukion puoleinen pääsisäänkäynti, sen vieressä oleva VIP-sisäänkäynti sekä katsomon Uudenmaankadun päässä oleva sisäänkäynti. Vaarallisten esineiden, aineiden ja päihteiden tuominen kielletty. Porteilla turvatarkastus ja alueella kameravalvonta.

VIP-ravintola

VIP-ravintolassa syöt ja juot ennen ottelun alkua sekä seuraat peliä katsomon parhailta paikoilta, lämmitetyiltä ja pehmustetuilta penkeiltä. VIP-ravintola aukeaa tuntia ennen ottelun alkua. VIP-liput 88 €/kpl (sis. alv 24%).

Tiedustelut ja varaukset: Carita Varjonen, p. 040 5747990, carita.varjonen@fcinter.fi

Matsiruoka

Ennen ottelua St. Patrick’s Pubissa pääkatsomon kolmannessa kerroksessa Matsiruoka hintaan 8 € aikuisilta ja 5 € lapsilta. Matsiruoka sisältää lihapullat ja lisukkeen, salaatin sekä ruokajuoman. Matsiruoka on tarjolla porttien aukeamisesta aina ottelun alkuun asti.

Mehukatti lastenaitio

Pääkatsomon toisen kerroksen Uudenmaankadun päässä on tarjolla lapsille tekemistä Mehukatti lastenaitiossa.

Suora lähetys

ISTV ja Ruutu+ esittävät kaikki Veikkausliigan ottelut kaudella 2017. Kaikki 198 ottelua esitetään netissä selostettuina monikameralähetyksinä hintaan 9,90€/30pv. Ottelun selostaa Juha Hyssälä. Pääset katsomaan otteluita näiden linkkien kautta:
www.iltasanomat.fi/extra ja
http://www.ruutu.fi/urheilu/jalkapallo.

Jälkipelit

Ottelun jälkipelit pelataan Veritas Stadionin St. Patrick’s Pubissa noin 15 minuuttia ottelun päättymisen jälkeen. Jälkipeleissä haastatellaan kotijoukkueen pelaajia ottelun tunnelmista.

Akkreditointi

Median edustajille varattu lehdistötila sijaitsee Veritas Stadionin katutasossa ja sinne kulku tapahtuu pääkatsomon takaa lasiovista (ns. pelaajakäytävä). Akkreditointi tapahtuu lehdistötilan ovella järjestyksenvalvojalle, jolta saat kulkuluvan pressikorttia näyttämällä. Mikäli sinulla ei ole pressikorttia, pyydämme akkreditoitumaan etukäteen sähköpostitse osoitteeseen carita.varjonen@fcinter.fi.

Aluekartta

Katsomokartta

Katsomolohkot