8.4.2022

Katsojainfo: FC Inter – AC Oulu huomenna Tehtaan kentällä

 

FC Inter kohtaa huomenna lauantaina AC Oulun Valkeakosken Tehtaan kentällä. Veikkausliigan ottelu alkaa kello 15.00.

KATSOMOT JA SISÄÄNKÄYNNIT

Otteluun on myynnissä vain numeroimattomia paikkoja. Interin ottelussa on käytössä ainoastaan stadionin Kivikatsomo. Kulku katsomoon on ainoastaan Tehtaankadun puoleisesta sisäänkäynnistä.

Interin kannattajille on varattu katsomon Paviljongin puoleisesta laidasta paikkoja ja vierasjoukkueen kannattajille puolestaan katsomon tulostaulun puoleisesta laidasta.

Tehtaan kenttä sijaitsee osoitteessa Tehtaankatu 9, 37600 Valkeakoski. Omalla autolla tuleville lähimmät pysäköintipaikat ovat Tehtaankadulla sisäänkäynnin läheisyydessä.

 

KAUSIKORTTILAISET

Kaikki kausi- ja seurakorttilaiset pääsevät katsomoon suoraan kortillaan, eikä erillistä paikkaa otteluun tarvitse lunastaa.

 

IRTOLIPUNMYYNTI

Liput ovat myynnissä edullisemmin ennakkoon ennen pelipäivää Tiketin myyntipisteissä sekä verkkokaupan kautta. Stadionin Tehtaankadun puoleinen lipunmyynti aukeaa tuntia ennen ottelun alkua. Stadionin lipunmyyntipisteessä ei ole käteismaksumahdollisuutta.

Lippujen hinnat (ennakkoon* / pelipäivänä)

  • Aikuiset 10 €** / 12 €
  • Opiskelijat/eläkeläiset/työttömät/varushenkilöt 6 € / 9 €
  • Nuoret 12-17 v. 4 € / 6 €
  • Lapset alle 12 v. 0 €

Osta liput

HUOM! Myös alle 12-vuotiaat lapset tarvitsevat pääsylipun kotiotteluihin. Lipun voi lunastaa stadionin lipunmyyntipisteeltä. *Ennakkoliput myynnissä alennettuun hintaan ottelua edeltävän päivän klo 23.59 saakka. ** S-Etukortilla 2 € alennus ennakkolipuista Tiketin myyntipisteissä.

Palloliiton vapaakorttilaisille on varattu ohjeistuksen mukainen määrä lippuja, jotka ovat lunastettavissa lipunmyynnin infoluukulta ennen ottelua.

 

MYYNTIPISTEET

Katsomon takana olevan myyntipisteen ohella anniskeluoikeuksilla varustetussa Paviljonki-ravintolassa on myynnissä juomien lisäksi muita kioskituotteita.

 

MEDIAN EDUSTAJILLE

Tehtaan kentällä mediatilat sijaitsevat Hakan toimiston yhteydessä, Paviljonki-ravintolan alapuolella Kivikatsomon pohjoispäädyssä. Myös median sisäänkäynti stadionille tapahtuu Tehtaankadun puolelta.