24.9.2017

Kandjin ja Njokun katse JJK-ottelussa

FC Interin Veikkausliigajoukkueella on maanantaina kasvojen pesun paikka, kun joukkue matkustaa Veikkausliigaotteluun JJK:n vieraaksi.

Interin ainoan maalin joukkueen edellisessä ottelussa FC Lahtea vastaan tehnyt Macoumba Kandji sanoo InterTV:n haastattelussa, että viime maanantain 1-6 murskatappio on syytä unohtaa nopeasti.

– Myönnän, että tuollaiset ottelut ja tulokset ovat raskaita erityisesti kotikentällä omien kannattajien edessä. Emme voi kuitenkaan antaa sen jäädä pyörimään päähän pitkäksi aikaa. Jos se jää, niin tulokset voivat toistua loppukauden otteluissa, sanoo Kandji.

Kandji itse on päässyt Lahti-ottelun pettymyksestä yli ja samaa hän sanoo joukkueesta. Katseet on suunnattu vahvasti kohti maanantaina ottelua Jyväskylässä.

– Minä itse olen pystynyt jo unohtamaan nuo tapahtumat ja samaa uskon myös joukkueesta. Käytämme varmasti Lahti-peliä osana oppimisprosessia ja nyt odotamme jo innolla ottelua JJK:ta vastaan. Haluamme palata siinä pelissä omalle tasolle, korostaa Kandji.

– Tunnelma harjoituksissa on ollut hyvä. Olemme käyneet paljon koko joukkueen puolustamista läpi hyvällä asenteella, valottaa Kandji

Lahti-ottelussa Interin keskikentällä täydet minuutit uurastanut Philip Njoku on Kandjin kanssa samoilla linjoilla.

– Murskatappio on unohdettu ja meno harjoituskentällä on ollut laadukasta ja pelaajien asenteet ovat olleet huipussaan. Nyt meidän pitää tuoda sama tekeminen yksilöinä ja kollektiivina tuleviin otteluin, niin hyvä tulee, komppaa Njoku.

Lisää Inter-kaksikon mietteitä alta löytävästä InterTV:n haastatelusta.