9.5.2017

Kandji haluaa auttaa Interiä menestymään

Inter vahvisti viime viikolla rivejään Macoumba Kandjilla. Lauantaisessa JJK-voitossa senegalilaishyökkääjä pääsi kentälle toisella jaksolla.

– Oli hienoa päästä pitkästä aikaa pelaamaan. En ole vielä ihan täydessä kunnossa. Nyt tavoitteenani on harjoitella hyvin ja pelata niin paljon pelejä kuin mahdollista ja auttaa joukkuetta menestymään, sanoo Kandji.

Päävalmentaja Shefki Kuqi oli tyytyväinen tuoreen Inter-pelaajan edesottamuksiin kentällä. Samalla hän muistutti, että Kandjin kohdalla pitää malttaa olla kärsivällinen.

– Hän tarvitsee pikkuhiljaa lisää minuutteja. Hän ei ole pelannut vähään aikaan kuitenkaan. Hän on kuitenkin jo harjoituksissa näyttänyt olevansa edelleen pelimies. Varmasti hänestä on meille vielä hyötyä, sanoo Kuqi.

Kandji myöntää, että suurin syy hänen Inter-siirtoonsa oli juuri päävalmentaja Kuqi.

– Shefki oli minuun yhteydessä. Hänen suunnitelmat seuran suhteen saivat minut vakuuttuneeksi, joten tänne oli helppo tulla, sanoo Kandji.

Kandjin ja muun joukkueen edesottamuksia on mahdollista seurata seuraavan kerran tulevana perjantaina Veritas Stadionilla, minne vieraaksi saapuu VPS. Ottelu alkaa kello 18.30.