8.3.2017

Kanakoudis on tyytyväinen Interin pre-seasoniin toistaiseksi

Kolmannen kauden Inter-paidassa aloittava laitapuolustaja Petros Kanakoudis on tyytyväinen joukkueen pre-seasoniin toistaiseksi. Hänen mielestä joukkue on paremmassa tilanteessa kuin viime kaudella.

– Joukkue on muuttunut viime kaudesta melkoisesti. Meille on tullut hyviä uusia pelaajia ja valmennusportaassakin on uutta verta, jotka auttavat meitä. Kaiken kaikkiaan tilanne on hyvä ja Veikkausliigakauden alussa olemme paremmassa tilanteessa kuin viime kaudella, uskoo Kanakoudis.

Kanakoudis on valloittanut Inter-kannattajien sydämet kovalla asenteella ja peräänantamattomalla pelityylillään. Petros lupaa laittaa kaiken itsestään likoon myös jatkossa.

– Jo ensimmäisestä päivästä lähtien minut on otettu hyvin vastaan Turussa. Vihaan häviämistä ja laitan itsestäni aina täydet 100% likoon voiton eteen joka kerta kun menen kentälle, lupaa Petros.

Petros nähdään seuraavan kerran tositoimissa tulevana lauantaina, kun Inter kohtaa Suomen Cupissa Vaasan Palloseuran. Kreikkalaispelaajalla on selkeä kuva heidän pelaamisestaan.

– Näiden kahden vuoden aikana, kun olen ollut täällä, VPS on muuttanut pelaamistaan parempaan suuntaan. Aluksi heidän pelaaminen oli melko suoraviivaista, mutta viime kaudella heidän pelaaminen perustui vahvaan pallolliseen pelaamiseen ja lyhytsyöttöpeliin. Heillä on hyvä joukkue, kehuu Kanakoudis.

Kehusanoista huolimatta Kanakoudis uskoo Interin voittoon.

– Jos jatkamme samaa rataa kuin edellisessä pelissä IFK Mariehamnia vastaan, niin pystymme voittamaan VPS:n lauantaina, sanoo itsevarma Kanakoudis.

Lisää Petrosin ajatuksia alta löytyvästä INTER TV:n haastattelusta.