5.9.2016

Källman mukana U19-maajoukkueen Romania-tasapelissä

Interin Benjamin Källman oli mukana U19-maajoukkueen avauksessa, kun se pelasi Romanian kanssa maalittoman tasapelin sunnuntaina Hämeenlinnassa. Kaikkiaan Källmannille kertyi ottelussa yhteensä 69 peliminuuttia ennen vaihtoon tulemista.

Pelin henki oli alusta saakka selvä. Romania antoi suosiolla pallonhallinnan Suomelle, vetäytyi aina omalle rangaistusalueelleen saakka ja pyrki riiston jälkeen kääntämään peliä nopeasti kohti Suomen maalia. Maalipaikkoja ei kummassakaan kenttäpäädyssä kuitenkaan juurikaan nähty.

– Tämä oli pojille hyvä peli sikäli, että näimme että on pakko keksiä keinot miten pelata kun vastustaja vetäytyy todella vahvasti omalle puoliskolleen, kommentoi joukkueen valmentaja Stephen Ward Palloliiton kotisvuilla.

Maat kohtaavat toistamiseen tiistaina ja Ward toivoo, että lääkkeet Romanian puolustuksen murtamiseen löytyvät siihen kamppailuun.

– Nyt tämä oli aika tasainen ottelu kaikkiaan, mutta me paransimme kuitenkin toisella puoliajalla. Tiistaiksi yritetään keksiä keinot pelata vielä paremmin tällaista vastustajaa vastaan, Ward totesi.

Tiistain ottelu pelataan Nummelassa ja se alkaa kello 17.00