5.8.2018

Källman iloitsi voitosta ja hattutempusta

Interin kolme edellistä Veikkausliigaottelua vaihtopenkiltä aloittanut Benjamin Källman teki vakuuttavan paluun avauskokoonpanoon lauantaina Veritas Stadionilla, kun Inter voitti IFK Mariehamnin 3-0(1-0). Källman teki ottelussa kaikki Interin maalit ja sai siitä ottelun päätteeksi Veikkauksen lahjoittaman knallin päähänsä.

Maalisaldonsa Veikkausliigassa eilen kahdeksaan nostanut Källman piti iltapuhdetta onnistuneena sekä joukkueeltaan että itseltään.

– Kokonaisuutena tämä oli meiltä hyvä ottelu. Tietenkin oma hattutemppu lämmittää mieltä. Ei näitä koskaan liikaa tule, sanoi Källman ottelun jälkeen.

Inter on saanut alkukauden kompuroinnin jälkeen juonesta kiinni voittamalla neljä edellistä ottelua. Inter-hyökkääjän mukaan joukkue pystyy vieläkin parempaan.

– Me pystymme vielä parempaan. Olemme saaneet puolustuksen toimimaan, minkä ansiosta meillä on mahdollisuus voittaa pelejä. Hyökkäyspelaamista meidän pitää parantaa, huomautti Källman.

Neljän ottelun voittoputki on nostanut Interin pois peräpään taistelusta. Källmanin mukaan nyt joukkueen tavoitteena on saavuttaa edellä olevia joukkueita. Suomen Cupin voitto ja sitä myötä saatu Europaikka ei ole saanut joukkuetta kylläiseksi.

– Etenemme ottelu kerrallaan ja pyrimme saavuttamaan edellä olevia joukkueita. Nyt kun tulokset ovat olleet hyviä, on nälkä kasvanut syödessä. Vaikka meillä on jo europaikka, niin haluamme menestyä mahdollisimman hyvin myös Veikkausliigassa, totesi Källman lauantaisen voitto-ottelun jälkeen.