19.7.2022

Juniorivalmentaja Merdan Mahmud siirtyy KaaPon valmentajaksi miesten Kakkoseen

FC Interiin juniorivalmentajaksi vuonna 2017 tullut Merdan Mahmud siirtyy 2008 ja 2009 syntyneiden poikien valmennuksesta KaaPon miesten edustusjoukkueen valmentajaksi. KaaPon miesten joukkue pelaa tällä hetkellä miesten Kakkosta. Merdan on valmentanut Interissä menestyksekkäästi 2005, 2006, 2007, 2008 ja 2009 syntyneiden poikien kilparyhmiä.

 

-Merdanille tarjoutui mahdollisuus ottaa uusi askel valmentajapolullaan ja Inter halusi tukea häntä tässä ratkaisussa. Toki olisimme halunneet pitää Merdanin seurassamme, mutta tietenkin tuemme hänen ratkaisuaan. Niin kuin pelaajiakin, seuramme tukee myös juniorivalmentajia heidän valmentajapoluillaan, toteaa toiminnanjohtaja Pasi Hyvätti.

 

– Olen todella kiitollinen Interille kaikesta. On ollut ilo ja kunnia olla mukana toiminnassa. Olen saanut tehdä töitä kuusi vuotta huippuihmisten kanssa Interissä, saanut kehittyä ihmisenä sekä valmentajana ja olen saanut olla oma itseni. Olen todella kiitollinen seuran tuesta, etenkin nyt tässä tilanteessa. Minulle tuli hyvä tilaisuus ottaa askel eteenpäin kesken kauden, seura tuki minua ja auttoi minua menemään kohti omaa unelmaani. Nyt on aika ottaa iso askel eteenpäin ja tarttua uusiin haasteisiin, Merdan tiivistää tunnelmiaan lähdön hetkellä.

 

FC Inter kiittää Merdania seuran ja sen pelaajien eteen tehdystä erinomaisesta työstä vuosien ajalta ja toivottaa onnea ja menestystä uusiin tuuliin!