26.1.2019

​Juniorijoukkueiden toimihenkilöiden vuosi käyntiin vauhdikkaasti

Koulutusten täyteinen kuukausi käynnistyi valmentajien ja joukkueenjohtajien koulutusristeilyllä. Lähes 50 joukkueidensa toimihenkilöä perehtyi koulutuksessa lasten ja nuorten urheilutoimintaan sekä fyysiseen valmennukseen. Risteilyllä keskusteltiin myös seuran ajankohtaisista aiheista kuten FC Interin omasta kenttähankkeesta, Veritas Stadionin kehittämisestä sekä pian julkaistavasta seurakäsikirjasta.

– Koulutusristeily toimii erinomaisena ajankohtaisten ja aina kerrattavien asioiden tiedotustilaisuutena osallistamista unohtamatta. Tälläkin kertaa ryhmätyöt uudistuvan seurakäsikirjan parissa herättivät useita varteenotettavia ideoita, FC Interin juniorikoordinaattori Eveliina Hulkkonen pohtii.

Jokaiselle joukkueelle on nimetty ensimmäistä kertaa myös oma viestintävastaava. Uudet viestintävastaavat perehtyivät junioritoiminnan sisäisen ja ulkoisen viestinnän saloihin keskiviikkona 23.1. järjestetyssä perehdytysillassa.

Joukkueenjohtajien ja viestintävastaavien lisäksi joukkueiden toimintaa mahdollistavat vapaaehtoiset huoltajat, rahastonhoitajat sekä varuste- ja buffetvastaavat. Junioritoiminnassa on mukana myös useita muita vapaaehtoisia esimerkiksi pelien taltioinnin parissa sekä yritysyhteistyön muodossa. Jatkuvasti kasvava Inter-perhe vapaaehtoisineen onkin mahdollistanut junioritoiminnan viimeisimmät kehitysaskeleet kuten oman kenttähankkeen ja Junior Gymin.

Haluatko olla mukana tukemassa Inter-junioreita?

Ota yhteyttä:

Kari Lehtinen
Puh. 040 5747 990
kari.lehtinen@fcinter.fi