18.10.2016

Jukka Lehtovaara pelasi viimeisen Veikkausliigaottelun Veritas Stadionilla maanantaina

Veritas Stadionilla maanantaina pelatussa Inter-RoPS -ottelussa nähtiin myös yhdet jäähyväiset, kun Jukka Lehtovaara esiintyi viimeistä kertaa kotikentällä Veikkausliigaottelussa. Kokenut maalivahti ei antanut tunteilleen valtaa ottelussa.

– Ei asennoituminen peliin eronnut mitenkään aikaisemmista otteluista. Pyrin tekemään hyvän suorituksen ja tunteilemaan vasta sen jälkeen, sanoi Lehtovaara.

Lehtovaara pelasi Interin maalilla hyvän ottelun. RoPS:n ainoassa maalissa hän oli voimaton.

– Puolustimme sen tilanteen huonosti ensin keskitystilanteessa ja lopulta myös takatolpalla, mistä maali syntyi. Meillä oli siellä ylivoima, mutta RoPS-pelaaja halusi sitä palloa enemmän, luonnehti Lehtovaara RoPS-maalia.

Inter ei takaiskumaalin jälkeen masentunut, vaan lähti hakemaan kavennusta. Lehtovaara olikin syystä tyytyväinen joukkueen peli-ilmeeseen.

– Emme jääneet murehtimaan maalia, mikä on hienoa asia. Joukkue väänsi ansaitun tasoituksen ja se on merkki henkisestä vahvuudesta, totesi Lehtovaara.

Inter ei onnistunut nousemaan lopulta sarjataulukossa suorana säilyjän paikalle, vaikka muut sen edellä olevat joukkueet töpeksivätkin omat ottelunsa. Suoran sarjapaikan kohtalo jää päätöskierroksen varaan.

– Olisihan se ollut hienoa, että olisimme pystyneet varmistamaan paikkamme Veikkausliigassa jo aiemmin, mutta nyt tilanne on tämä. Viimeisestä pelistä kelpaa vain voitto. Katsotaan sitten mihin se riittää, päätti Lehtovaara.