30.3.2019

Jose Riveiron mietteet VPS-ottelusta

FC Interin päävalmentaja Jose Riveiro oli luonnollisesti koko joukkueen tapaan pettynyt VPS-ottelun lopputulokseen. Tässä hänen mietteet 1-2(1-0) tappioon päättyneestä ottelusta.

Ensimmäinen jakso:

Vaikka peli oli meidän hallinnassa ensimmäisellä jaksolla, en ollut tyytyväinen siihen mitä näin kentällä. Emme saaneet missään vaiheessa haluamaamme kontrollia heidän (VPS) hyökkäyksiin. Saimme kuitenkin tehtyä vaikeimman, eli johtomaalin. Toisaalta myös sen jälkeen VPS:lla oli paikka tasoitukseen aivan lopussa.

Toinen jakso:

Heti toisen jakson ensihetkistä lähtien VPS oli vahva. He saivat muutettua rytmin omasta pelaamisestaan täysin. Myös puolustaessaan he olivat todella vahvoja ja veivät kaksinkamppailut järjestäin nimiinsä. Mielestäni toinen jakso oli rikkonainen ja vaikutti hyvän rytmin löytymiseen.

Ottelun ratkaisu:

Vaasa teki maalinsa melkeinpä ensimmäisestä paikastaan. Tuo maali sekoitti meidän peliä. Toisen maalin haku teki pelistä väkinäistä ja sitten VPS pääsi tekemään toisen maalin meidän virheestä.

Loppuhetkien tapahtumat:

Saimme luotua painetta, kun haimme tasoitusta. Lopulta heidän ehkäpä paras pelaaja, maalivahti Martin Kompalla pelasti heidät. Hänen torjuntansa Eero Tammisen puskuun oli upea.

Tästä eteenpäin:

Olemme luonnollisesti pettyneitä, koska halusimme edetä cupissa loppuun asti. Tässä ei kuitenkaan ole aikaa murehtia, koska Veikkausliiga alkaa jo keskiviikkona. Itkemme tänään ja huomenna aloitamme valmistautumisen HJK-otteluun.