Jose Riveiron mietteet Sundsvall-voitosta

Inter voitti lauantaina Solnan Skytteholms Idrotsparkilla pelatussa ottelussa GIF Sundsvallin 0-1(0-0). Joukkueen päävalmentaja Jose Riveiro kommentoi ottelua seuraavasti.

Vaikea alku:

Ottelun alku oli meille vaikea. Aivan kuin olisimme tulleet kentälle kymmen minuuttia myöhässä. He (Sundsvall) sijoittuivat kentällä paljon meitä paremmin, minkä takia olimme alussa suurissa vaikeuksissa. Vähitellen aloimme olla sinut pallon ja ottelussa vaadittavan pelitempon kanssa. Tämän myötä saimme otetta pelistä.

Oma peli-identiteetti:

Mielestäni joukkue otti jälleen yhden askeleen eteenpäin kohti sitä peliä, jota haluan meidän pelaavan. GIF pakotti meidät pelaamaan taitojemme ylärajoilla ja onnistuimme siinä.

Kansainvälisten harjoitusotteluiden merkitys:

Kohtasimme yhden Ruotsin parhaista joukkueista ja tästä ottelusta hyvästä tuloksesta saamme paljon voimavaroja tulevaisuutta silmällä pitäen. Nämä ottelut ovat tärkeitä, koska kovatasoinen vastustaja pakottaa myös meidän nostamaan kaikessa tekemisessä tasoamme normaalia korkeammalle. On harmi, ettemme pääse pelaamaan näitä otteluita enemmän, sillä nämä vievät meitä eteenpäin.

Mitä tästä ottelusta viedään mukana tulevaan:

Analysoimme jälleen tämän ottelun ja pyrimme kehittämään niitä asioita, joissa olimme tänään heikkoja. Tästä ottelusta jäi paljon hyviä asioita käteen, mitä tulemme hyödyntämään.

Joukkueen puolustuspelaaminen:

Jouduimme välillä puolustamaan pitkiä jaksoa. Myös molemmat maalivahdit saivat osallistua peliin myös puolustussuuntaan, olleen heidän maalille tulleissa tilanteissa tehokkaita.