11.8.2021

José Riveiro kommentoi Petteri Forsellin tuloa: ”Joukkue on vahvempi hänen kanssaan”

Päävalmentaja José Riveiro tietää Petteri Forsellin kyvyt. (Kuva: Tara Jaakkola)

FC Inter vahvisti miehistöään hankkimalla Petteri Forsellin loppukauden kattavalla sopimuksella. Hän saapui seuraan vapaana agenttina, kun sopimus puolalaisen Stal Mielecin kanssa päättyi kesään. Päävalmentaja José Riveiro ottaa kokeneen vahvistuksen avosylin vastaan.

– Hän on todella vaarallinen pelaaja. Petteri on taitava pelaaja ja hän tykkää hyökätä aggressiivisesti kohti vastustajan maalia. Myös pelikäsitys on hänellä kunnossa, joten hän voi sopia joukkueeseemme todella hyvin, Riveiro mehustelee.

Inter on pelannut kautta läpi melko kapealla ringillä, kun riesana ovat olleet jatkuvat loukkaantumiset. Hyökkäyspäähän ei ole syntynyt kovin suurta kilpailua ja monelle pelaajalle kuormaa on kertynyt huomattavan paljon. Nyt espanjalaisluotsi saa käyttöönsä yläpäähän yhden vaihtoehdon lisää.

– Joukkue on vahvempi hänen kanssaan, joten kaikki ovat iloisia. Kilpailu kovenee, mikä on meille kaikille hyödyksi, Riveiro tietää.

Hän ei vielä ottanut isommin kantaa, millä pelipaikalla Forsell tulee pelaamaan, kun kutsu kentälle käy. Tulisesti laukova Forsell on Veikkausliigassa vuosien saatossa totuttu näkemään rakentelemassa hyökkäyksiä, mutta Puolassa Forsell on pelannut viime kaudella jopa ”kutospaikalla.”

– Petteri pystyy pelaamaan eri pelipaikoilla, kuten hän on Puolassa näyttänyt. Me tulemme etsimään parhaan paikan hänelle sekä joukkueen että hänen itsensä kannalta, valmentaja kommentoi.

Forsell on uransa aikana pommittanut maaleja vapaapotkuista kaukaa, läheltä ja sivuilta. Hän tuo varmuudella Interin tämän kauden erikoistilannepelaamiseen oman panoksensa.

– Se on ehdottomasti yksi hänen vahvuuksistaan, Riveiro komppaa.