Jose Riveiro iloitsi jatkopaikasta

FC Inter voitti lauantaina Suomen Cupin ottelussa vieraskentällä oululaisen Herculeksen 0-2(0-1). Joukkueen päävalmentaja Jose Riveiro näki ottelun tapahtumat seuraavasti:

Ensimmäinen jakso:

Mielestäni pelasimme hyvän ensimmäisen jakson. Olimme hyvin keskittyneitä, kärsivällisiä ja lopulta vastustaja väsyi. Pystyimme tämän jälkeen pitämään palloa lähellä vastustajan maalia, minkä seurauksena loimme maalitilanteita, mutta vain yksi näistä meni sisään.

Toinen jakso:

Pääsimme toiselle puoliajalle ylivoimalla ja se muutti luonnollisesti pelin kulkua. En sanoa, että lopetimme pelaamisen, mutta ihan samalla tasolla pelaaminen ei enää ollut. Pelin taso ailahteli liikaa, minkä seurauksena päästimme heidät muutaman kerran vastahyökkäyksiin, mistä he saivatkin luotua omia tilanteita.

Ottelusta ratkaisu:

Pelasimme yksinkertaisesti paremmin kuin meidän vastustaja. Tasoero kentällä näkyi ja se toi meille tuloksen, minkä halusimme.

Voiton merkitys:

Tämä oli meille iso asia, sitä ei käy kieltäminen. Seuraava vastustaja arvotaan tiistaina. Sen jälkeen alamme keskittyä siihen peliin.