3.7.2017

Jere Koponen onnistui hyvin HJK-pelissä

Interin maalilla sunnuntaina HJK:ta vastaan varman ottelun pelannut Jere Koponen oli tyytyväinen joukkueen heräämiseen surkean Ahvenanmaan reissun jälkeen. Tasapeli tyydytti miestä.

– Vähimmäistavoite tästä pelistä oli tasapeli ja kasvojen pesu IFK Mariehamn-pelistä. Täytyy sanoa, että kentällä oli ihan eri joukkue tänään. Nyt tämä ilme kentällä pitää saada siirrettyä myös tuleviin peleihin, niin hyvä tulee, jutteli Koponen pelin jälkeen.

Koponen kiitteli joukkuetta myös siitä, ettei se lannistunut HJK:n johtomaalista.

– Täytyy olla myös ylpeä joukkueesta, kun ei edes lannistuttu tappioasemassa, vaan päättäväisesti lähdimme hakemaan vähintään tasoitusta. Saimme lopulta tästä palkkion maalin myötä, iloitsi Koponen.

Koposen ilta maalilla oli työntäyteinen. Iltaan mahtui upeita torjuntoja ja yksi kylmiä väreitä katsomossa herättänyt kolhu, kun hän potkaisi jalat yhteen Ousman Jallowin kanssa ensimmäisellä jaksolla.

– Ehkä Klubia vastaan tulee enemmän tilanteita, kun he pelaavat aktiivisesti ja yrittävät maalia joka paikasta. Siinä joutuu myös itse olemaan hereillä. Nyt oli kiireinen ilta ja hienoa, että tuli onnistumisia, totesi Koponen.