1.4.2020

Interin valmentajilla viikoittain Teams-kahvit

Kuva: Tero Wester

 

Myös Interissä normaalisti tiuhaa tahtia järjestetyt valmentajakoulutukset ja muut valmentajille suunnatut tilaisuudet ovat muuttaneet muotoaan kokoontumisrajoitusten myötä. Yhteisistä hetkistä ei ole kuitenkaan haluttu luopua etenkään nyt, kun vertaistuki on entistä arvokkaampaa.

Interin valmentajat kokoontuvat maanantaisin vapaamuotoisille Teams-kahveille. Ensimmäistä kertaa tällä viikolla järjestetyssä etätapaamisessa kahvikupin ja kameran taakse asettui 20 Inter-valmentajaa. Kahvittelun lomassa käsiteltiin valmennuspäällikköjen johdolla mm. seuralaisten terveystilannetta, omatoimisen harjoittelun etenemistä, parhaita yhteydenpitokäytäntöjä sekä muita etävalmennuksen mahdollisuuksia ja haasteita.

– Tärkeintä on, että voimme yhä kokea yhteisöllisyyttä, tukea toinen toisiamme ja keskustella porukalla ajankohtaisista asioista. Tämä toimii myös testinä toimintatavan jatkojalostamiselle. Meillä on mahdollisuuksia kehittää etätoimintaamme monella muullakin tavalla, valmennuspäällikkö Jani Mäenpää selventää.

Valmentajia motivoineita etäkahveja järjestetään jatkossakin viikoittain.
Enemmän yhdessä!

Haluatko sinäkin juoda kahvisi Inter-mukista? Osta omasi tästä!