3.8.2022

Interin tyttöfutiskerhossa vielä tilaa nuoremmillekin pelureille!

FC Inter käynnistää uuden tyttöfutiskerhon jo tulevana lauantaina 6.8. Kupittaalla. Alkusyksyn lauantaiaamupäivisin klo 11.30–12.30 toteuttava tyttöfutiskerho oli alun perin tarkoitettu alakouluikäisille tytöille. Kysynnän vuoksi ryhmän ikähaarukkaa on kuitenkin päätetty painottaa nuorempiin pelureihin. Nyt mukaan kutsutaan pääasiassa 6–9-vuotiaita tyttöjä.

Futiskerhon tarkoituksena on tutustuttaa aloittelevia harrastajia joukkuetoiminnan tapaiseen harjoitteluun matalalla kynnyksellä, mutta kuitenkin lajinomaisesti.

Tulevassa tyttöfutiskerhossa valmentajina toimivat Interin koulutetut ohjaajat. Kerhon vastuuvalmentaja Jasmin Kari onkin innoissaan uudesta tyttökerhosta.

–Viime syksyn kokemukset tyttökerhosta olivat niin mahtavat, että on hienoa päästä jälleen käynnistämään kerho uusien tulevien pelaajien kanssa. Tyttöfutiskerho toimii loistavana ”aloituspakettina” varsinaiseen joukkuetoimintaan. Viime vuoden kerhosta suurin osa tytöistä siirtyikin myöhemmin perustettuun ja edelleen mainiosti toimivaan tyttöjoukkueeseen, Jasmin Kari iloitsee.

Tyttötoimintaa kehitetään Interissä lähitulevaisuudessa muutenkin vahvasti. Inter on saanut kehittämiseen seuratukea opetus- ja kulttuuriministeriöltä.

–Tyttötoimintaan tullaan rekrytoimaan syksyn aikana sen kehittämisestä ja toiminnan vahvistamisesta vastaava koordinaattori, joten kerhon kautta mukaan lähtevät tytöt pääsevät varmasti entistä laadukkaampaan harrastamiseen kiinni, junioritoiminnan palvelupäällikkö Eveliina Hulkkonen muistuttaa.

FC Interin tyttöfutiskerho järjestetään 6.8.–15.10.2022 (pois lukien 1.10.) lauantaisin klo 11.30–12.30 Kupittaalla Turku Energia Areenan lämmitetyllä tekonurmella.

Tyttöfutiskerhon hinta on alkaen 85 € sisältäen ohjaukset sekä pelaajan korttelipelipassin ja vakuutusturvan. Lisämaksusta on mahdollista tilata osallistujalle Interin treenipaita. Mukaan tarvitaan säähän sopiva treenivaatetus ja juomapullo.

Lämpimästi tervetuloa!

Alla olevasta linkistä pääset ilmoittautumaan tyttöfutiskerhoon:

Ilmoittaudu tyttöfutiskerhoon

 

Lisätietoja:
Eveliina Hulkkonen
eveliina.hulkkonen@fcinter.fi, p. 045 8810 681