Interin tie Suomen Cupissa katkesi Seinäjoella

Inter lähti otteluun ennakkoluulottomasti ja hallitsi ensiminuutteja. Vartin pelin jälkeen joukkueella oli erinomainen mahdollisuus siirtyä johtoon, kun Timo Furuholm jatkoi pallon nokikkain SJK-maalivahti Mihkel Aksalun kanssa päässeelle Henri Lehtoselle. Aksalu kuitenkin torjui “Pänän” laukauksen hienosti ja ottelu jatkui maalittomana. Vajaat kymmenen minuuttia myöhemmin oli puolestaan SJK:n Billy Ionsin vuoro päästä yksin läpi, mutta Inter-toppari Alan Henrique vei oikea-aikaisella liu’ullaan pallon Ionsin jalasta.

Ottelun 37. minuutilla nähtiin lopulta ottelun ensimmäinen maali. SJK pääsi pelaamaan pallon keskikentältä Aristote Mbomalle, joka sai jatkettua sen Ionsille. SJK-hyökkääjä pääsi kääntymään Inter-puolustuksen keskellä ja laukomaan pallon vastustamattomasti maalin takakulmaan. Näin taukolukemat olivat 1-0.

Tauolta Inter tuli jälleen vahvasti, mutta 51. minuutilla tullut tasoitusmaali oli silti onnekas. Lehtonen palautti kulman jälkitilanteessa pallon SJK:n boksiin, jossa Benjamin Källman ja Alan Henrique pääsivät aiheuttamaan ongelmia Guy Gnabouyoun voittaman ykköspallon jälkeen. Lopulta Alan Henrique sai runnottua pallon maaliin kimmokkeen kautta ja tilanteeksi 1-1.

Vain vartti edellisestä maalista ja Inter siirtyi johtoon. Niko Markkula pääsi ohi vastustajastaan ja keskitti etutolpalle juosseelle Furuholmille, joka ohjasi taitavasti pallon etukulmasta sisään. Interin johto ei kuitenkaan kestänyt kauaa, sillä vain neljä minuuttia myöhemmin peli oli jälleen tasan. Ions pääsi laukomaan läheltä, mutta Henrik Moisander Inter-maalilla sai torjuttua vielä tuon vedon. Paluupallossa oli ensimmäisenä kuitenkin Mboma, joka laukoi lukemiksi 2-2.

Ottelun voitto-osumaksi jäänyt 3-2 -maali puolestaan lähti pallonmenetyksestä. SJK:n Facundo Guichon pääsi ryöväämään pallon Kosta Manevilta ja nostamaan pallon varmasti maaliin yli Moisanderin. Loppuminuuttien Inter-painostusta SJK sai hallittua taidokkaalla ajanpeluulla, eikä sinimustapaidoilla ollut lopulta enää hyviä paikkoja tasoitukseen.

Tuloksen myötä SJK jatkaa ensi kuun alussa pelattaviin Suomen Cupin välieriin. Interin osalta cup-taival puolestaan päättyi tähän tappioon.