24.3.2016

Interin sairastuvalta kuuluu hyviä uutisia

Interin pelaajarinki on ollut viimeiset pari viikkoa loukkaantumisten takia melkoisen kapea. Veikkausliigakauden lähestyessä sairastuvalta kuuluu kuitenkin hyvä uutisia.

Loukkaantuneiden kirjoissa viimaiset pari viikkoa olleen Guy Gnabouyoun kuntoutus on edennyt aikataulussa. Interin talvikauden tehokkain pelaaja on urakoinut päivittäin Interin fysioterapeuttien kanssa, minkä ansiosta ranskalaishyökkääjä liittyy mukaan joukkueharjoituksiin ensi viikon alussa, ellei mitään takapakkia tule sitä ennen.

– Jalka tuntuu ihan hyvältä nyt. Kuntoutus on onnistunut hyvin ja uskoisin, että ensi viikolla voin liittyä taas joukkueen mukaan, sanoo Gnabouyou.

Interin päävalmentaja Job Dragtsman mukaan myös kaksi viime ottelua sivussa ollut Pape Habib Sow palaa ensi viikon aikana harjoituksiin. Henri Lehtonen sen sijaan joutunee jättämään sarja-avauksen näillä näkymin väliin.

– Viime viikot on urakoitu kapealla materiaalilla. Nyt näyttää jo paremmalta, kun saamme Guyn ja Habib Sown mukaan ensi viikolla. Tämän lisäksi uudet pelaajat Adama Tamboura ja Marios Nikolaou liittyvät mukaamme, sanoo Dragtsma.

Interin Veikkausliigakauden kenraaliharjoituksessa AIK:ta vastaan Tamboura, Nikolaou, Gnabouyou ja Habib Sow eivät ole siis mukana.

– AIK-ottelussa meillä on mukana viisi A-juniori-ikäistä pelaajaa, koska myös Benjamin Källman on sivussa maajoukkuekomennuksen takia. Nämä ovat kuitenkin hyvä paikka heille (A-juniorit) näyttää osaamistaan aikuisten tasolla erittäin kovaa ryhmää vastaan, korostaa Dragtsma.