18.6.2019

Interin reservijoukkue kiireinen ennen juhannusta

(Kuva: Risto Nummela)

 

Interin reservijoukkue on vielä tulessa ennen juhannusta niin A-pokien Ykkösessä kuin piirin Kolmosessakin.  A-pojat pelaa tänään tiistaina Kupittaalla, Kolmosen porukka huomenna keskiviikkona Impivaaran nurmella.

A-pojat kohtaavat Kupittaa 6:lla kello 18.15 alkavassa ottelussa SalPan. Inter on 9 pelatun ottelun jälkeen valahtanut sarjassa sijalle seitsemän, harmittavan edelliskierroksen tappion jälkeen. SalPa on taulukossa sijalla kolme, viisi pistettä Interin edellä, ottelun enemmän pelanneena. Jotta Inter pitäisi tuntumansa sarjan kärkitiloille, olisi tänään välttämätöntä hoitaa voitto kotiin. Sopiva kannustus kentän laidalla saattaisi edesauttaa Interin pyrkimyksiä.

Kolmosessa reservit pelaavat huomenna kello 19.40 alkaen Impivaaran nurmella. Huomatkaa, että aika ja paikka ovat ennakkokaavailuista poikkeavat.

Interin vastustajaksi tulee mielenkiintoinen porukka. Jyrkkälän Tykkien riveissä pelaavat veljekset, Inter-ikonit, Petri ja Henri Lehtonen, tuttavallisemmin Pedro ja Pänä. Tämän lisäksi joukkueesta löytyy Interin junioritaustaisia pelaajia, esimerkiksi viime kaudella A-nuorten puolustuksessa luutinut Alex Johansson, joka tällä kaudella on pelannut täydet minuutit JyTyssä.

JyTy on tällä hetkellä taulukossa kolmanneksi viimeisellä sijalla. 11 ottelusta joukkueella on 12 pistettä kolmella voitolla ja kolmella tasapelillä, viiden päätyttyä tappioon. Kolmella edellisellä kierroksella JyTy on ollut voimissaan voittamalla sekä Paimion Hakan että Someron Voiman ja pelaamalla tasan vieraskentällä Jomalaa vastaan.

Inter puolestaan on noussut viiden tappiottoman ottelun jälkeen sijalle viisi vain neljä pistettä sarjakärjen perässä. Edellinen ottelu Raisiossa tuotti niukan 2-1 voiton, reippaasta pelin hallinnasta huolimatta. Voittamalla juhannusviikon ottelunsa Inter säilyttäisi hyvän tuntuman sarjan kärkisijoille lähdettäessä pelaamaan syyskierroksen otteluita. Yhdestätoista ottelusta Inter on saalistanut 18 pistettä.

Interin pistemetsästyksen seuraaminen on parasta paikan päällä, Impivaaran nurmikentällä kello 19.40, keskiviikkona.