14.2.2019

​Interin pelaajat ja taustat lahjoittavat 30 kausikorttia hyvää tekeville

FC Interin yksi keskeisimmistä tavoitteista on mahdollistaa jalkapalloharrastus mahdollisimman monelle lapselle ja nuorelle taustasta ja taloudellisesta tilanteesta riippumatta. Yhtä lailla seura haluaa tarjota huippujalkapallon ottelutapahtumissa vallitsevan yhteenkuuluvuuden tunteen mahdollisimman monelle.

Seura haastoi osana Enemmän yhdessä -kausarihaastetta seuran edustusjoukkueen pelaajat, valmentajat, henkilökunnan ja vapaaehtoiset toimihenkilöt pohtimaan tahoja, joille haluaisivat mahdollistaa jalkapalloelämyksen. Esiin nousi sekä suuria organisaatioita että arvokasta työtä tekeviä yksityishenkilöitä. Kohteiksi valikoitu etenkin tahoja, joille jalkapallo-ottelu voi tuoda iloa ja riemua muuten raskaaseen elämäntilanteeseen.

Seuran hyväntekeväisyystyötä tukemaan lähteneet pelaajat ja taustat ovat ostaneet haluamansa määrän Enemmän yhdessä -kausikortteja omakustanteisesti. Jokainen mukaan lähtenyt on valinnut itse lahjoituksensa kohteen. Koko Enemmän yhdessä -kausarihaasteen aikana hyväntekeväisyyskortteja on kertynyt yhteensä jo noin 100 kortin potti, johon lukeutuu sekä seuran että yksityishenkilöiden tekemiä lahjoituksia. Kortit toimitetaan maaliskuun aikana.

Seura haastaa kaikki mukaan tukemaan hyvää asiaa. Enemmän yhdessä -kausikortin lahjoittaminen hyväntekeväisyyteen on helppoa. Tilatessasi oman kausikorttisi Ticketmasterista voit samalla ostaa hyväntekeväisyyskausikortin. FC Inter lahjoittaa Ticketmasterista ostetut hyväntekeväisyyskortit Lapsisyöpäpotilasperheiden kerho Sykerölle, Turun lastenkodeille sekä Turun vastaanottokeskukseen. Mikäli olet jo ostanut oman kausikorttisi ja haluaisit tehdä lahjoituksen ilman oman kortin ostoa, voit tehdä sen täältä: https://www.lyyti.in/fcinter_hyvantekevaisyyskortti

FC Interin edustusjoukkueen pelaajista hyväntekeväisyyskortteja ovat lahjoittaneet:

Aati Marttinen – Turun lastenkodit, 1 kortti

Aleksi Paananen – Lapsisyöpäpotilasperheiden kerho Sykerö, 1 kortti

Arttu Hoskonen – Turun vastaanottokeskukset, 1 kortti

Elias Mastokangas – Hope ry, 1 kortti

Henrik Moisander, – yksityishenkilö, 1 kortti

Juuso Hämäläinen – Mäntymäen perhetukikeskus, 2 korttia

Mika Ojala – Icehearts, 1 kortti

Mikko Kuningas – Mäntymäen perhetukikeskus, 2 korttia

Miro Tenho – Mannerheimin Lastensuojeluliitto, 1 kortti

Niilo Mäenpää – Kiinanmyllyn sairaalakoulu, 1 kortti

Niko Markkula – yksityishenkilö & Turun lastenkodit, 2 korttia

Kaikki organisaatiot, joille interiläiset ovat tehneet kausikorttilahjoituksen:

Mannerheimin lastensuojeluliitto

Lapsisyöpäpotilasperheiden kerho Sykerö

Turun vastaanottokeskukset

Turun lastenkodit

Mäntymäen perhetukikeskus

Icehearts

Kiinanmyllyn sairaalakoulu

TYKS

Saga Palvelutalo Kaskenniitty, Turku

Piikkiön nuorisotalo Kylä

Hope ry

Yksityishenkilöitä