Interin P17-joukkueelle tappio sunnuntaina

Interin U17-joukkueen vaikeudet ikäluokan SM-karsintasarjassa saivat jatkoa sunnuntaina Javenture Areenassa pelatussa ottelussa. Voittajana ottelusta kotimatkalla Porvooseen pääsi lähtemään FC Futura, joka voitti ottelun toisen jakson maaleilla 0-2(0-0).

Interin vaikeudet ottelussa alkoivat jo ensimmäisellä jaksolla, kun Eero Talja kaatoi läpiajossa olleen Futura-pelaajan punaisen kortin arvoisesti 27. minuutilla. Interin taistelu ei lopulta tuottanut tulosta, vaan porvoolaiset pusersivat lopulta kahden maalin voittoon Simon Stenstrandin ja Oliver Henrichsonin maaleilla.

Tappion myötä Inter jatkaa sarjataulukossa nollakerhossa. Joukkueen seuraava ottelu on ohjelmassa lauantaina 24.2. TPS:aa vastaan.