17.5.2017

Interin junioritoiminta ottanut merkittäviä askeleita eteenpäin

FC Interin junioripäällikkö näkee FC Interin junioritoiminnan parantuneen merkittävästi viimeisen kolmen vuoden aikana. Viime vuosina päätukija Alfons Håkans Oy:n tekemät suuret satsaukset taloudellisesti, alkavat pikkuhiljaa kantaa hedelmää. Tärkeimpänä avauksena Hyvätti pitää valmennuspäällikkö Kalle Parviaisen palkkaamista.

– Stadionille saatu Junior Lounge, jossa juniorit voivat viettää aikaa, tavata kavereita ja saada lihashuoltoa on upea tapa tukea junioreiden pelaajapolkua.

– Paljon on edessä, mutta paljon on tapahtunut jo pienessä ajassa, siitä kertoo muun muassa päätoimisien valmentajien palkkaaminen, jatkaa Hyvätti.

Pasi Hyvätti itse päätyi FC Interin junioritoimintaan mukaan, kuinkas muutenkaan, kuin omien lasten kautta. Jo 20 vuotta sitten poika teki valinnan ja sille tielle Hyvätti on jäänyt.

Niin Hyvätin kuin, myös kaikkien muidenkin Interiläisten rinnassa roihuaa Inter-sydän. Hyvätti tunnustaakin olevansa henkeen ja vereen Interiläinen. Hyvätin poika oli siis tehnyt loistavan valinnan, jota Hyvätin ei ole tarvinnut katua.

Tulostavoitteista junioreille tälle kaudelle, Hyvätti korostaa, että vain vanhimmille junioreille eli A- ja B-junioreille on annettu tavoitteet.

– Tavoitteena oli, että molemmat joukkueet pääsisivät pelaamaan SM-sarjaa. Iloksemme voimme todeta, että tämän tavoitteen molemmat joukkueet saavuttivat, iloitsee Hyvätti.

Hyvätti pitää toki menestymistä isona plussana, mutta korostaa, jokaisen yksilön kehittymistä henkilökohtaisella tasolla tärkeimpänä tavoitteena.

– Pyrimme turvaamaan kaikille hauskan ja opettavan ympäristön jalkapalloperheessämme, korostaa Hyvätti.

FC Interin junioreiden tulevaisuus näyttää valoisalta ja Hyvätti haaveileekin talviharjoitteluun soveltuvan keskuksen rakentamisesta lähivuosina.

Hyvätti toivoo, että viiden vuoden kuluttua jäsenmäärät ovat kasvaneet sekä omat juniorit saavuttavat entistä enemmän paikkoja edustusjoukkueessa ja maailmankentillä.

Viimeisenä Pasi Hyvätti kehottaa kaikkia seuraamaan aktiivisesti juniorijoukkueiden pelejä!