27.3.2017

Interin juniorijaosto ja EOM-jalkapallolehti yhteistyöhön

EOM on tänä vuonna toimintansa aloittanut jalkapallolehti, joka pureutuu moniulotteisesti suomalaiseen jalkapalloon. EOM keskittyy artikkeleissaan syihin ja seurauksiin, kertoo tarinoita, tutkii erilaisia ilmiöitä ja tuo esille kotimaisia jalkapallotoimijoita.

FC Interin jäsenet ja kannattajat voivat tilata EOM-lehden vuosikerran edulliseen 25 euron hintaan. EOM lahjoittaa seuralle 5 euroa jokaisesta FC Inter-seurakoodilla tehdystä tilauksesta. Tilauksen pääset tekemään osoitteessa http://www.eom.fi/tilaus/fcinter tai Interin juniorisivustolta.

Lehden ensimmäinen numero ilmestyy 3.4.2017. Vuoden loput kolme numeroa ilmestyvät sarjakauden aikana kesäkuussa, elokuussa ja lokakuussa. Vuonna 2017 neljästi ilmestyvän printtilehden lisäksi tilaajat pääsevät lukemaan mielenkiintoisia artikkeleja verkossa läpi vuoden.

Juniorityölle tukea

EOM-jalkapallolehden perustajiin kuuluva Tero Karinti pitää tärkeänä, että juniorijalkapallo saa ansaitsemaansa huomiota ja näkyvyyttä.

– EOM-jalkapallolehden yksi päätarkoitus on kirjoittaa myös niistä kotimaisen jalkapallon osa-alueista jotka valtamediassa jäävät ehkä pienemmällä huomiolle. Juniorijalkapallon parissa toimii valtava määrä ihmisiä viikoittain, ja haluammekin tuoda myös näitä tarinoita esille lehdessämme. On todella hienoa päästä yhteistyöhön FC Interin kanssa, Karinti kertoo.