4.1.2023

Interin harjoitukset jälleen käynnissä

(Kuva: Tara Jaakkola)

FC Inter aloitti vuoden 2023 harjoitukset maanantaina 2.1. Kupittaalla. Päävalmentaja Jarkko Wiss on tyytyväinen ensimmäisten harjoitusten jälkeen.

– Kaikki sopimuspelaajat, yhtä lukuun ottamatta, on ollut paikalla, joka on todella positiivista. Meillä on hyvä määrä pelaajia, eikä sairastuvalla ole ruuhkaa, joskin pieniä kolahduksia  tietysti tulee. Nyt osa akatemiapelaajista palasivat junnuvahvuuteen, ja hoitavat koulua ja harjoittelevat junnuissa. Heidän kanssaan katsotaan tilannetta sitten kesällä uudestaan. Osa jatkaa edustusjoukkueen mukana, Jallu kertoo.

 

– Tammi-helmikuu on raskasta aikaa kuormituksen osalta. Tiistaina vedettiin tuplatreeni kentällä, ja niinä päivinä kun ollaan kentällä, usein tehdään myös treeni salilla. Pelaajat ovat tehneet hyvin töitä nyt joukkueharjoituksissa ja myös talviloman aikana. Omatoiminen tekeminen näkyy selkeästi tekemisessä ja mittareissa, päävalmentaja toteaa tyytyväisenä.

Tammikuun aikana pelataan harjoitusotteluita niin kotona kuin vieraissa, jotta saadaan peliminuutteja koko joukkueelle.

– Harjoitusotteluissa ei ole mitään tuloksellisia tavoitteita. Pelataan siksi, että saadaan tuntumaa ja minuutteja kaikille. Kasvatetaan tehoja progressiivisesti ja pelataan säännöllisesti. Jokaiseen otteluun ujutetaan taktisia teemoja, mitä halutaan nähdä. Aloitetaan heti kovalla haasteella, kun matkataan Viroon pelaamaan ensi viikon lauantaina, Jallu tiivistää.

 

Tulevat harjoitusottelut:

Kalju FC – FC Inter
La 14.1. klo 14.30
EJL Hall, Tallinna

FC Inter – EIF
La 21.1. klo 13.00
Turku Energia Areena

FC Inter – SalPa
La 28.1. klo 13.00
Turku Energia Areena

Kotiotteluihin on vapaa pääsy yleisölle.