5.6.2019

Interin B-juniorit SM-sarjan kärkipaikalla

FC Interin B1-joukkue kohtasi torstaina 30.5. Käpylän Pallon. Kärkikamppailu sarjaa johtavan Interin ja pisteen päässä olevan KäPa:n välillä päättyi 0-0 lukemiin. Joukkueen valmentaja Jussi Nuorela oli tyytyväinen otteluun vaikkei maali-ilottelua nähtykään.

– Ottelu oli todella fyysinen ja vauhdikas. KäPa on osoittanut olevansa yksi sarjan kovimmista joukkueista, eikä 0-0 tulosta KäPa:n vieraana voi pitää huonona saavutuksena. Kummallakin joukkueella oli paikkansa voittomaaliin, mutta tällä kertaa kumpikaan ei sitä tehnyt. Pystyimme kuitenkin pelaamaan koko pelin juuri niin kuin halusimme, olen siihen ja joukkueeseen todella tyytyväinen, Nuorela summaa.

Interin kovien pelien putki saa jatkoa sunnuntaina joukkueen kohdatessa FC Hongan. Joukkueen terveystilanne on säilynyt hyvänä ja vahvoja pelaajia on edelleen paljon.

– Honka on hyvä pelaava jengi, jota vastaan on aina kiva pelata. Joukkueessamme on tällä hetkellä hyvä vire, joten tiedossa on varmasti loistava futismatsi, Nuorela ennakoi.

Interillä on edessään tiukkoja vastustajia myös Hongan jälkeen. Heti keskiviikkona 12.6. vastaan asettuu paikallisvastustaja TPS ja sunnuntaina 16.6. HJK.

FC Inter – Honka Impivaaran nurmella sunnuntaina 9.6. klo 14.15.