Interin B-juniorit murskavoittoon FC Jazzista

Interin B-juniorit antoivat sunnuntaina Kupittaalla pelatussa ykkösen ottelussa oppitunnin FC Jazzille. Inter löi taululle tylyt 6-0(3-0) voittolukemat. Ottelun sankari oli neljä maalia tehnyt Sakari Kurvinen.

Inter löi vierasjoukkue Jazzille luun kurkkuun heti alussa. Kotijoukkueen prässipeli toimi kivasti, eikä porilaiset oikein meinanneet päästä pois omalta kenttäpuoliskolta. Tästä hyvänä esimerkkinä on Kurvisen 21 minuutin aikana tehdyt kolme maalia.

Vaikka Inter veikin ottelua, on hyvä muistuttaa, että maalivahti Jasper Soini teki pari upeaa torjuntaa, eikä näin ollen päästänyt Jazzia oman panoksensa ansiosta mukaan peliin.

Ensimmäisellä jaksolla hattutempun paukuttanut Kurvinen teki toisella jaksolla vielä neljännen maalinsa. Ottelun loppulukemat tekivät pelin viimeisen kymmen minuuttisen aikana Saad Eddaifi ja joukkueen kapteeni Kasperi Nevä.

– Voittoon pitää olla aina tyytyväinen. Pojat saivat tänään omalla tekemisellään näyttämään vastustajan heikolta ja se on hyvä asia, ruoti joukkueen valmentaja Akusti Salonen ottelu.

Interin B-junioreiden ottelut ykkösessä jatkuvat lauantaina 13.8. vierasottelulla HJK2:ta vastaan.