7.8.2020

Interin A-juniorit kohtaavat sunnuntaina Mikkelin Palloilijat

Sunnuntaina FC Interin A-juniorit saavat vieraita Mikkelistä, kun P20 SM-sarjan ottelussa vastaan asettuu Mikkelin Palloilijat. Ottelu pelataan Yläkentällä kello 14.30 alkaen.

SM-sarjan alku on ollut Interin A-junioreille hankala, ja tuloksena joukkueella on kolmesta ensimmäisestä ottelustaan yksi tasapeli sekä kaksi tappiota. Edellinen Interin kamppailu päättyi harmittavaan tappioon, kun Hämeenlinnassa HJS oli parempi lukemin 2-0. Inter hallitsi peliä läpi ottelun, mutta viimeistely ontui.  Inter on tuskaillut SM-sarjassa maalinteon kanssa, sillä tehtyjä maaleja joukkueella on ainoastaan yksi.

Vierasjoukkue MP on sarjataulukossa yhden sijan Interin yläpuolella, kymmenentenä. Kolmesta ottelustaan MP on kerännyt yhden voiton sekä kaksi häviötä. Edellisessä ottelussaan MP koki tappion kotona Kuopion Palloseuralle lukemin 0-1. MP:n maaliero kolmen ottelun jälkeen on neljä tehtyä osumaa ja 11 päästettyä.

Vaikka ensimmäisten otteluiden tulokset ovat olleet pettymyksiä ja sarjan alku on ollut haastava, on joukkueen vastuuvalmentaja Niko Valikainen luottavainen, että tulokset muutuvat vielä parempaan suuntaan.

-Positiivisin fiiliksin on oltu harjoituksissa ja joukkueella on yhä hyvä henki päällä. Avausvoittoa haetaan edelleen ja se olisi kiva saada. Tasainen vääntö varmasti jälleen luvassa, ja meidän täytyy olla valppaana, ettei virheitä synny, ja jotta hyödynnämme omat maalipaikkamme tehokkaasti. SM-karsinnoissa näytettiin jo meidän tasomme, jolla pystytään pelaamaan, joten uskotaan vahvasti omaan tekemiseen ja että saadaan tulokset vielä käännettyä paremmiksi, tiivistää Valikainen.

P20 SM-sarjan ottelu FC Inter – MP pelataan Yläkentällä sunnuntaina kello 14.30 alkaen. Otteluun on vapaa pääsy, tervetuloa!

 

Interin B1-juniorit pelaavat myös sunnuntaina, sillä joukkue matkustaa Tampereelle TPV:n vieraaksi. B2-juniorit kokivat torstaina ensimmäisen tappionsa sarjassaan, kun EPS vei Turusta pisteet mukanaan lukemin 1-3.


A-juniorit:
FC Inter – MP 9.8.2020 klo 14.30 | Yläkenttä

B1-juniorit:
TPV – FC Inter 9.8.2020 klo 14.00 | Kauppi 1

 

Artikkelikuva: Nina Forsten-Lindman