28 Mika Mäkitalo
32 Elias Mastokangas

Vaihdossa:

13 Aati Marttinen

Inter pelasi keskiviikkoiltana Larnakassa harjoitusottelun Kyproksen liigan Ermis Arhippouta vastaan. Ottelu päättyi kotijoukkueen 1-0(0-0) voittoon. Ottelun ainoan maalin teki Eliot Grandi neljä minuuttia ennen loppua.

Inter oli ottelussa niskan päällä ensimmäisellä jaksolla. Ei olisi ollut vääryys, vaikka joukkue olisi tehnyt maaleja ensimmäisen vartin aikana. Guy Gnabouyoulla ja Albion Ademilla oli omat hyvät saumat maalintekoon, mutta vastustajan maalivahti torjui hyvin.

Kotijoukkueen ensimmäisen jakson tilanteet olivat vähissä. Harvoissa paikoissa maalivahti Jere Koponen oli mies paikallaan.

Toisella jaksolla pelin tempo nousi. Suuri syy tähän oli illan pimenemisen seurauksena kastunut kenttä, joka mahdollisti nopeamman syöttöpelin.

Pelillisesti toinen jakso oli tasaisempi. Supervaaralliset tilanteet olivat vähissä, kummankin joukkueen puolustaessa tiivisti.

Interin vaarallisimman tilanteen loi jälleen laidalla hyvin pelannut Ademi. Kova laukaus näytti jo olevan menossa maaliin, ennen kuin maalivahti sai sen torjuttua yläkulmasta.

Ottelun ainoa maali oli Interin kannalta harmillinen. Henri Lehtosen syöttö kohti laitaa osui erotuomarin selkään, mistä se kimposi suoraan vastustajalle. Tämän jälkeen hyvin ajoitettu pystysyöttö tavoitti Eliot Grandin, joka laukoi pallon voimalla Koposen alta maaliin 86. minuutilla.

Päävalmentaja Shefki Kuqi oli melko tyytyväinen peliin, mutta ainoa maali harmitti häntä luonnollisesti.

– Todella harmittavasti he saivat maalinsa. Siinä pallo osui tuomarin selkään ja siitä se kimposi heille, harmitteli Kuqi pelin jälkeen.

Inter-luotsi oli tyytyväinen ottelun antiin, vaikka lopun maali sapetti häntä.

– Tämä ottelu oli osa meidän leiriä ja ajoi hyvin asiansa. Itse ottelussa saimme ensimmäisellä jaksolla luotua hyviä paikkoja. Toisella jaksolla tilanteet olivat vähissä, vaikka hyökkäyksiä saimmekin aikaiseksi, näki Kuqi.