3.10.2017

Interillä vahva edustus eri maajoukkueissa

U21-maajoukkueen päävalmentaja Tommi Kautonen on nimennyt Inter-paidassa tällä kaudella kahdeksan Veikkausliigamaalia tehneen Benjamin Källmanin totutusti Pikkuhuuhkajien ryhmään, joka kohtaa EM-karsintaotteluissa Puolan ja Tanskan.

Pikkuhuuhkajat kohtaa Puolan Lodzissa perjantaina 6.10 kello 18.00 paikallista aikaa ja Tanskan neljä päivää myöhemmin 10.10. kello 18.30 Telia 5G Areenalla Helsingissä

– Hyvillä mielin lähden jälleen otteluihin. Vastassa on kaksi kovaa joukkuetta, mutta meillä on hyvät mahdollisuudet voittaa kumpikin heistä, kommentoi Inter-hyökkääjä Källman valintaansa.

Källmanin lisäksi Inter-väriä nähdään myös muiden ikäluokkien maajoukkueissa. Elias Mastokangas on ollut isossa roolissa U17-maajoukkueen EM-karsintaturnauksessa. Tänään Färsaaret Kotkassa kello 13.00 kohtaava Suomi varmistaa voitolla lohkovoiton ja paikan jatkokarsintoihin. U17-maajoukkue nappasi lauantaina upean päänahan, voittamalla Venäjän 1-0. Tuossa ottelussa ”Masto” pohjusti Suomen maalin taidokkaalla syötöllä.

PS Kemissä lainalla tällä hetkellä pelaava Albion Ademi on kutsuttu myös Suomi-paitaan. Ademi on nimetty U19-maajoukkueeseen, joka kohtaa kaksoismaaottelussa vieraskentällä Georgian.