17.3.2018

Interillä onnistunut leiri Italiassa

Inter matkusti eilen perjantaina kotiin Italiassa vietetyltä pelileiriltä. Treeniviikon kruunu oli luonnollisesti 2-2 -tasapeli Serie A-seura Genoa CFC:ta vastaan pelatussa harjoitusottelussa. Interin päävalmentaja Fabrizio Piccareta oli tyytyväinen hänen kotiseudulleen suuntautuneen leirin antiin.

– En voi olla kuin tyytyväinen tämän viikon antiin. Leiri Italiassa sujui yli odotusten. Kiitos tästä kuuluu tietysti seuralle ja Håkansin perheelle jotka ovat mahdollistaneet tämän kaiken, kiittää Piccareta.

Italialaisen mukaan leiri Ligurian maakunnan pienessä Diano Marinan kylässä oli joukkueelle välttämätön.

– Tämä matka oli meille välttämätön joukkueen rakennusprosessin kannalta. Pystyimme luomaan siellä lisää yhtenäisyyttä joukkueeseen. Tältä kannalta katsottuna en voisi olla tyytyväisempi, myöntää Piccareta.

Interin ohjelmassa tämän viikon aikana oli harjoittelun lisäksi ottelu Genoa CFC:ta vastaan. Piccareta antoi joukkueelle kehuja työmoraalista ja yhdessä vietetystä ajasta.

– Pelaajieni työmoraali täällä on ollut todella hyvä. Treenikentällä on tehty asiat huolellisesti ja pelissä Genoaa vastaan he onnistuivat. Myös kentän ulkopuolella he ovat nauttineet ajastaan täällä. Voin onnitella heitä siitä, kehuu Piccareta.

Inter leireili Italiassa 18 pelaajan voimin. Inter-luotsi lähetti terveiset myös Suomessa olleille pelaajille.

– Jos jotain negatiivista viikosta etsii, niin se on varmasti se, että kaikki pelaajat eivät pystyneet olemaan täällä muun muassa vammojen takia mukana. He ovat kuitenkin osa tätä joukkuetta, päättää Piccareta.