Interillä edessä tärkeitä otteluita Veikkausliigassa

8.9.2016

Interin Veikkausliigaottelut jatkuvat jälleen tulevana perjantaina vierasottelulla SJK:ta vastaan. Seuraavan kotiottelun Inter pelaa tuleva maanantaina HIFK:ta vastaan kello 18.30 Veritas Stadionilla.

Tulevat ottelut ovat Interille enemmän kuin tärkeitä. Tällä hetkellä karsijan paikalla majaileva Inter tarvitsee kipeästi lisäpisteitä sarjapaikkansa suoraan säilyttämiseen.

Interin urakkaa syyskuun otteluihin helpottaa vammojen takia pitkäänkin sivussa olleiden pelaajien paluut harjoituskentälle. Tämä tuo lisävaihtoehtoja valmennusjohdolle, mikä on aina hyvä asia.

– Terveystilanne näyttää paremmalta. Pitkään sivussa olleet Henrik Moisander ja Adama Tamboura ovat harjoitelleet joukkueen mukana ja ovat vähitellen myös pelikunnossa, sanoo päävalmentaja Shefki Kuqi.

Interin perjantaiseen otteluun joukkue valmistautuu vähän poikkeavalla tavalla.

– Matkustamme Seinäjoelle jo torstaina. Siellä on uusi kenttä, johon pääsemme tutustumaan illan harjoituksissa, sanoo Kuqi.

Perjantaisen SJK-ottelun jälkeen Inter pelaa jälleen kotikentällä. Vastaan asettuu tuolloin Interin kanssa suoran säilyjän paikasta kilpaileva HIFK. Kuqi ei kuitenkaan halua miettiä tuota ottelua. Kaikki fokus on kohdistettu perjantain SJK-peliin.

– Maanantain peli on meille tärkeä, mutta tällä hetkellä kaikki fokus on perjantain SJK-ottelussa. Tavoitteena on saada sieltä hyvä tulos. Sen jälkeen ajattelemme HIFK-ottelua, päättää Kuqi.