17.8.2022

InterAction -teemaottelu 27.8.

Veikkausliigan runkosarjan viimeinen kotiottelu FC Inter – KuPS pelataan Veritas Stadionilla lauantaina 27.8. klo 17.00.  Ottelu on yksi kauden InterAction -teemaotteluista, joissa nostetaan esiin Interin seurayhteisön tekemää työtä lasten ja nuorten hyväksi. 27.8. pelattavassa ottelussa tutustutaan tarkemmin FC Inter Powerchair -sähköpyörätuolijalkapallojoukkueeseen.

Sähköpyörätuolijalkapallo on kehitetty silmälläpitäen kaikkein vaikeimmin liikkuvien henkilöiden mahdollisuutta harrastaa urheilulajia täysipainoisena liikkujana ja joukkueurheilijana. Sähköpyörätuolijalkapallo on yksi nopeimmin kasvavista urheilulajeista maailmalla sähköpyörätuolia käyttäville henkilöille.

FC Interin sähköpyörätuolijalkapallojoukkue FC Inter Powerchair on perustettu vuonna 2015 ja kuuluu FC Inter Turku – seuraan. Joukkue on voittanut Suomen mestaruuden viisi kertaa ja on osallistunut kerran Champions Cup -turnaukseen Tanskassa. FC Inter Powerchair -pelaajista kaksi on osallistunut Suomen maajoukkueen kanssa Suomessa järjestettyyn Nations Cup -turnaukseen ja kaksi pelaajaa U16-nuorten leiriin Skotlannissa.

Emoseuran tuki on ensiarvoisen tärkeää ja FC Inter Powerchair -joukkueen kuuluminen InterActioniin tuo mukanaan kaivattua kasvutarinaa ja yhteenkuuluvuutta. InterActionilla on suuri merkitys yhdenvertaisen urheilukulttuurin rakentamisessa, sekä merkittävä rooli vammaisurheilun suuremmassa näkyvyydessä ja haitallisten stereotypioiden kitkemisessä.

FC Inter – KuPS -ottelun VIP-Clubissa haastattelussa FC Inter Powerchair -joukkueen perustaja ja valmentaja, Erik Lundell.

 

Osta liput FC Inter – KuPS otteluun.