14.12.2022

InterAction-lahjoituskausikortit MLL:n kautta tukihenkilötoimintaan

Interin myyntipäällikkö Jimi Lehto ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton Varsinais-Suomen piirin kehittämispäällikkö Juhani Rantanen.

 

Osana InterAction-ohjelmia, Inter on lanseerannut kaudelle 2023 InterAction -lahjoituskausikortin, joita yritykset ja yksityishenkilöt voivat hankkia ja lahjoittaa seuran yhteistyökumppaneiden kautta vähävaraisille perheille, ja siten mahdollistaa unohtumattomat futiskokemukset, riippumatta perheen taustoista.

 
Inter jakaa InterAction-lahjoituskausikortteja yhteistyötahojen kautta, joista yksi on Mannerheimin Lastensuojeluliiton Varsinais-Suomen piiri. MLL Varsinais-Suomen piiri ja Interin seurayhteisö jakaa vision siitä, että kaikille perheille halutaan tarjota mahdollisuuksia taustoista riippumatta.

MLL Varsinais-Suomen piirin kehittämispäällikkö Juhani Rantanen kertoo, mihin MLL:n kautta lahjoitetut kausikortit ohjataan.

– Mannerheimin Lastensuojeluliiton Varsinais-Suomen piiri tekee laajaa työtä lasten, nuorten ja perheiden hyväksi. Yksi näistä toimintamuodoista on tukihenkilötoiminta, jossa meidän sadat vapaaehtoiset ovat tukena lapsille, nuorille ja lapsiperheille, Rantanen kertoo MLL Varsinais-Suomen piirin toiminnasta.

– Vapaaehtoinen tukihenkilö ehdottaa lapselle tai nuorelle, että mennäänkö katsomaan jalkapalloa Veritas Stadionille. Sitten he menevät tällä kortilla katsomaan ottelua, ja toivottavasti se tuo mukanaan hyvää yhdessäoloa ja mukavaa meininkiä, ja heillä on mukava olla ja jutustella siellä, Rantanen kuvailee kausikorttien käyttöä MLL:ssa.

Varsinaissuomalainen autokauppayhtiö Keskusautohalli on ostanut ensimmäisten yritysten joukossa kaksikymmentä lahjoituskausikorttia, jotka lahjoitetaan MLL:n tukihenkilötoimintaan.

– Urheilu ja harrastaminen kuuluu kaikille näinä tiukkoina aikoina. Keskusautohalli haluaa olla mukana mahdollistamassa erilaisista taustoista tulevien perheiden osallistumisen urheilutapahtumiin, tässä tapauksessa FC Interin jalkapallo-otteluihin, ja olla mukana seuraamassa FC Interin otteita Veikkausliigassa ja kannustamassa joukkuetta hyviin suorituksiin, Keskusautohallin yrittäjä Heikki Hedman avaa ajatuksia lahjoituskausikorttien oston taustalla.

Inter kiittää kaikkia tähän mennessä lahjoituskausikortteja ostaneita yrityksiä. Iso kiitos myös yhteistyötahoille, joiden kautta lahjoituskausikortit löytävät omistajansa.

 

Katso Juhani Rantasen haastattelu videolta.

InterAction -lahjoituskausikortit ovat myynnissä yksityishenkilöille Tiketissä, yrityksille Interin myyntipäällikön Jimi Lehdon kautta.

Lahjoituskausikortin hinta on 59 € /kpl.

Lahjoituskausikortit Tiketistä.

Lahjoituskausikortit yrityksille:
Jimi Lehto
jimi.lehto@fcinter.fi
p. 040 0601195