4-1 Joona Järvistö
5-1 Tero Mäntylä
5-2 Samuel Chidi

Kokoonpano: Jere Koponen(Aati Marttinen), Arttu Kotanen, Tero Mäntylä, Ari Nyman(Daniel Kamy), Tatu Varmanen(Wille Öhman), Niilo Mäenpää, Almin Masic(Elias Mastokangas), Joseph Bouasse(Yoonis Muse), Mika Ojala, Benjamin Källman(Joona Järvistö) ja Timo Furuholm(Sakari Kurvinen).

FC Inter pelasi perjantaina harjoitusottelun Hakaa vastaan. Ottelun voittajasta ei ollut missään vaiheessa epäselvyyksiä pelin päättyessä Intrin 5-2(3-1) kotivoittoon.

Inter meni ottelussa menojaan jo ensimmäisellä jaksolla, jonka aikana se teki kolme maalia. Maaleista vastasivat ensimmäisen ja kolmannen maalin tehnyt Niilo Mäenpää ja Benjamin Källman. Hakan 1-1 tasoituksesta vastasi Samuel Chidi.

Toinen jakso ottelussa oli pelillisesti tasaisempi. Tästä huolimatta Inter teki vielä kaksi lisäosumaa. Osumista vastasivat testimies Joona Järvistö, sekä kulmapotkusta pallon yläkulmaan puskenut Tero Mäntylä. Hakan lohdutusmaalin ottelun lopussa teki avausmaalin tehnyt Chidi.

Interin päävalmentaja Fabrizio Piccareta oli tyytyväinen näkemäänsä.

– Kentällä nähtiin energiaa ja voitontahtoa. Nuoret pelaajat pelasivat vahvasti. Tämä oli oikein hyvä ottelu tähän paikkaan, kiteytti PIccareta.

Interin riveissä nähtiin perjantaina testipelaajia. Mahdollisia päätöksiä heidän kohtalostaan tehdään mahdollisesti jo ensi viikon aikana.