Kolmonen: Inter voitokkaana reservijoukkueiden Turun derbyssä

Roope Kantola tykitti Interin voittomaalin reservijoukkueiden Turun derbyssä (Kuva: Risto Nummela)

Interin reservijoukkue pelasi kauden ensimmäisen kotiottelunsa, kun perjantaina vastaan asettui naapuriseuran reservijoukkue TPS U23. Ottelua saapui seuraamaan Kupittaalle yli 300 katsojaa. Lopulta tiukan taistelun päätteeksi Inter onnistui raapimaan ottelusta kauden ensimmäisen voittonsa ja maukkaat kolme pistettä.

Ottelu alkoi varovaisesti Interin pitäen palloa. Ottelun alku sai kuitenkin räväkän käänteen, kun parinkymmenen minuutin pelin jälkeen TPS:n pelaaja kaadettiin Interin boksissa ja tilanteesta erotuomari joutui viemään pallon täplälle. Interin sankareihin ottelussa kuulunut maalivahti Onni Sillanpää kuitenkin aavisti laukauksen suunnan oikein ja torjui pilkun upeasti alakulmasta.

Tämän jälkeen Inter alkoi saamaan koko ajan yhä enemmän otetta pelistä, mutta huippu maalintekopaikoille joukkue ei päässyt. Kun ottelua oli pelattu 34 minuuttia, aukesi Interin Roope Kantolalle vetopaikka ja hän onnistui tykittämään kotijoukkueen ansaittuun 1-0 johtoon tyylikkäällä laukauksella.

Toisella puoliajalla TPS U23 alkoi hallitsemaan enemmän palloa, kotijoukkueen keskittyen nopeisiin vastaiskuihin. Inter onnistuikin vastahyökkäyksillään luomaan muutaman vaarallisen maalipaikan, mutta lisäosumia ei nähty. Myös TPS U23 onnistui pariin otteeseen lähentelemään Interin maalia, mutta maali pysyi koskemattomana. Paikallisottelu ei hienouksia tarjonnut, ja lopulta tasainen kamppailu vihellettiin päätökseen Interin voittaen ottelun numeroin 1-0.

Ottelu oli kummallekin joukkueelle hyvin tärkeä, sillä sarja pelataan yksinkertaisena, eikä mahdollisuutta uusiin kohtaamisiin tule.

FC Inter 2 – TPS U23 1-0 (1-0)
1-0 Roope Kantola 34′