10.6.2018

Inter TV: John Allenin ensikommentit päävalmentajana

Tähän asti Allen on toiminut Piccaretan apuna edustusjoukkueen valmennuksessa sekä seuran A-nuorten vastuuvalmentajana. Hänen päävalmentaja-ajan alkuun mahtuikin vielä A-junioreiden ottelu FC Lahtea vastaan, jonka jälkeen hän kommentoi tukenaan toimivaa Kari Virtasta ja ensimmäistä päiväänsä uudessa tehtävässä.

– ”Karo” Virtasen tunnen hyvin ja hän on minun henkilökohtainen ystäväni. Lisäksi olen pelannut hänen valmennuksessaan pelaajana ja tiedän mitä hän on tehnyt suomalaisessa jalkapallossa, joten en voisi olla tyytyväisempi saadessani hänet avukseni.

– Tänään aamulla harjoittelimme ensimmäisen kerran ja se sujui hyvin. ”Fab” (Piccareta) tuli vielä hyvästelemään joukkueen taustat ja pelaajat. Kun hän oli itse päättänyt lähdöstään, tilanne oli varsin erilainen kuin joskus valmentajan saadessa potkut, Allen kertoo.

FC Inter pelaa seuraavan Veikkausliigan ottelun jo tiistaina PS Kemiä vastaan. Allen tiedostaakin aikaa olevan käytettävissä vain vähän hänen omien ajatustensa tuomiseksi joukkueen pelaamiseen.

– En halua muuttaa liikaa kahdessa päivässä. Menemme päivä kerrallaan ja keskitymme PS Kemi -otteluun ensin, Allen toteaa.

Katso tuoreen päävalmentajan haastattelu kokonaisuudessaan Inter TV:stä: