2.5.2018

Inter TV: Furuholm ei usko Ilveksen enää muistelevan cupia

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran Suomen Cupin puolivälierässä reilu kuukausi sitten, jolloin Inter meni jatkoon lukemin 2-0. Inter-kapteeni Timo Furuholm ei usko Ilveksen enää huomisessa Veikkausliigan ottelussa muistelevan edellistä kohtaamista.

– En tiedä, muisteleeko Ilves enää niin paljon sitä cupia. Fakta on se, että voitimme heidät siinä pelissä ja ehkä enemmän kuin katkeruutta siitä, ne haluavat ne kolme pistettä mukanaan täältä, Furuholm arvioi tamperelaisten asennoitumista otteluun.

Furuholm on osunut jokaisessa Ilvestä vastaan pelaamassaan Veikkausliigan ottelussa. Otos tosin on pieni, sillä porilainen ei ollut kohdannut joukkuetta Veikkausliigassa ennen viime kauden kolmea ottelua.

– Aikoinaan oli Lehkosuon Honka, jota vastaan tuli aina tehtyä maaleja. Toivottavasti se olisi tästä eteenpäin sitten Ilves. Kyllä se aina sopii, jos hyökkääjällä on sellainen lemppariseura, jota vastaan pallot menee maaliin. Tässäkin tärkeämpää on kuitenkin se, että aletaan nyt saada niitä pisteitä ”plakkariin”, Furuholm muistuttaa.

Furuholmin kauden ensimmäinen maali PS Kemiä vastaan pelatussa ottelussa nosti hänet yhteensä 50. maaliin Veikkausliigassa.

Lisää Furuholmin mietteitä ennen torstain Ilves-ottelua alta löytyvästä Inter TV:n haastattelusta.

Veikkausliigan ottelu Inter-Ilves pelataan siis torstaina Veritas Stadionilla kello 18.30.