Inter-pelaajille maajoukkuekutsuja

29.9.2016

Tulevat Pikkuhuuhkajat eli U20-maajoukkue (1.1.1996) pelaa lokakuun alussa Eerikkilässä kolmen maan miniturnauksen Tanskan ja Ruotsin kanssa. U20-maajoukkueen päävalmentajana turnauksessa toimii Mika Nurmela, joka on valinnut ryhmän yhteistyössä Pikkuhuuhkajien päävalmentajan Tommi Kautosen kanssa. Interistä mukaan on valittu maajoukkuetoiminnan ensikertalainen Arttu Hoskonen. Interin junioreista täksi kaudeksi edustusjoukkueen mukaan noussut puolustaja on tällä kaudella pelannut 17 Veikkausliigan ottelussa.

Alle 19-vuotiaiden (1.1.1998) poikien maajoukkue matkaa lokakuun alussa Belgiassa pelattavaan EM-karsintaturnaukseen ja turnausryhmä on nyt nimetty. Interistä maajoukkueen päävalmentaja Stephen Ward on valinnut mukaan Benjamin Källmanin. Joukkue kohtaa Belgiassa isäntämaan lisäksi Venäjän ja Kazakstanin.

Alle 18-vuotiaiden (1.1.1999) poikien maajoukkue puolestaan kohtaa ensi kuun alussa kaksoismaaottelussa Puolan. Joukkueen päävalmentaja Kimmo Lipponen on valinnyt TPS:sta Interiin siirtyneen Albion Ademin mukaan maajoukkueeseen pienen tauon jälkeen. Ottelut pelataan Urjalassa ja Tampereella.