7.4.2017

Inter ottaa käyttöön mobiilikausikortin kaudelle 2017

Alkavalla kaudella pääset FC Interin kotiotteluihin joko normaalilla kausikortilla tai uudella mobiilikausikortilla, joka toimii tavallisen kausarin rinnakkaiskorttina.

Mobiilikausikortti tullaan lähettämään jokaisen kausikortin ostaneen puhelimeen ennen kauden alkua. Saat silloin tekstiviestillä latauslinkin ja aktivointikoodin. Torstaihin 6.4. mennessä tilatut kortit lähetetään maanantaina 10.4.2017. Lompakko-sovellus on monille tuttu jo jääkiekon puolelta.

Muistathan siis päivittää heti Ticketmasterin tietoihin oikean puhelinnumeron! Nyt on myös hyvä hetki tarkistaa, että puhelinnumeron lisäksi sähköposti- ja kotiosoite ovat ajan tasalla. Näin saat kaikki edut ja ennakko-ostomahdollisuudet oikeaan aikaan ja kortit oikeaan osoitteeseen.

Kortti on helposti ladattavissa ja on saatavilla iOS-, Android- ja Windows-käyttöjärjestelmillä toimiviin puhelimiin. Mobiilikausikortti mahdollistaa myös sen, että kausikortilla saatavat yhteistyökumppaneiden edut ovat aina mukana puhelimessa.

Jos olet ostanut kortin jollekin toiselle tai ostanut kortin muuten, kuin Ticketmasterin kautta, otathan yhteyttä Interin toimistolle (toimisto@fcinter.fi) niin hoidetaan kortti oikeaan numeroon.