3.5.2016

Inter on keskittynyt harjoitteluun tämän viikon

Veikkausliigan kevään otteluohjelma on tuttuun tapaan ollut todella tiivis. Inter pelasi huhtikuussa kolmen viikon aikana kaikkiaan viisi Veikkausliigan ottelua ja kerran Suomen Cupissa. Nyt joukkueella on ollut kevyempi jakso, minkä aikana on voinut palautua rauhassa otteluruuhkan rasituksista.

Viikon tauko otteluista on antanut päävalmentaja Job Dragtsman mukaan aikaa myös harjoittelulle, joka tiiviissä ruuhkassa on käytännössä mahdotonta.

– Huhtikuu meni pitkälti palautuessa otteluiden rasituksista ja valmistautuessa seuraaviin otteluihin. Nyt huilasimme viikonlopun ja nyt olemme pystyneet keskittymään pellillisten asioiden parantamiseen harjoituksissa. Tämä on tärkeää, sillä varsinkin hyökkäyspelaamisessamme on kauden avausotteluiden perusteella parannettavaa, sanoo Dragtsma.

Hollantilaisvalmentajan mukaan myös loukkaantumisista kuntoutuneille pelaajille viikon tauko otteluista teki hyvää.

– Pikkukolhuista kärsineet pelaajat ja samalla lähiaikoina kuntoutuneille pelaajille on hyvä, että he ovat saaneet keskittyä harjoitteluun. Näin he ovat paremmassa iskussa, kun ottelut jälleen jatkuvat torstaina, toteaa Dragtsma.

Interin seuraava ottelu Veikkausliigassa on ohjelmassa ylihuomenna torstaina SJK:n vieraana. Seinäjoen keskuskentällä pelattava ottelu alkaa iltapäivällä jo kello 14.00.