26.1.2018

Inter matkustaa AIK:n vieraaksi neljän joukkueen voimin

FC Inter matkustaa viikonloppuna peräti neljän joukkueen voimin Tukholman kupeeseen Solnaan, missä pelataan ottelut AIK:ta vastaan. Skytteholms Idrottsparkilla tulessa ovat lauantaina edustusjoukkueen lisäksi seuran U20-, U17- sekä U15-joukkueet. Näiden ikäluokkien otteluiden lisäksi yhdistetty U20- ja U17-joukkue pelaa oman ottelunsa. Näin kaikille Ruotsiin matkustaville pystytään takaamaan peliaikaa.

Interin tekninen johtaja Vesa Mäki iloitsee viikonlopun Inter-matkasta Ruotsiin.

– Tämä lisää seurayhteisöllisyyttä, kun matkustamme samaan paikkaan pelaamaan monen joukkueen voimin. Myös kovat kansainväliset ottelut ovat tapahtumina merkittäviä koko seuralle, sanoo Mäki.

Mäen kanssa samoilla linjoilla AIK-otteluista on myös junioripäällikkö Pasi Hyvätti.

– Viime vuonna avasimme juniori-yhteistyön Ruotsiin, Tukholmaan. Nyt tämä toteutettava kolmen eri ikäryhmän samanaikainen vierailu huippuseuran AIK:n kotikentälle, on aivan ainutlaatuista ja erittäin merkittävää, ei pelkästään meidän seuralle vaan Suomi-jalkapallolle, hehkuttaa Hyvätti.

Hyvätin mukaan varsinkin junioreille on tärkeää päästä matkustamaan edustusjoukkueen kanssa yhtä aikaa.

– Tällä vierailulla on myös toinen merkitys junioreillemme, sillä matkustaminen yhdessä edustusjoukkueen kanssa lisää sitä yhteisöllisyyttä, jota seurassamme kovasti tavoitellaan, toteaa Hyvätti.

Solnassa on tarjolla sinimustaa futista koko päivä. Otteluiden aikataulu Skytteholmin Idrottsparkilla on paikallista aikaa seuraava:

10.00 AIK-Inter (U15)
13.00 AIK-Inter
14.00 AIK-Inter (U17)
16.00 AIK-Inter (U20)
16.15 AIK-Inter (U20/U17)
16.30 AIK-Inter (U15)