7.10.2019

Inter-KuPS -ottelun lipunmyynti käy kuumana

(Kuva: Tero Wester)

Mestaruuden ratkaiseva Veikkausliigan päätöskierroksen ottelu FC Inter – KuPS pelataan Veritas Stadionilla lauantaina 19.10. klo 15.00 alkaen.

Lipunmyynti

Lipunmyynti otteluun on alkanut räjähdysmäisesti ja katsomot täyttyvät vauhdilla. Stadionin pää- ja Olympiakatsomot ovat pääosin jo loppuunmyytyjä, mutta tänään myyntiin avatussa päätykatsomossa on vielä vapaita istumapaikkoja. Tarvittaessa myös parkkipaikan puoleisessa päädyssä oleva seisomakatsomo otetaan käyttöön.

Alle 12-vuotiaat lapset pääsevät sisään ilmaiseksi ilman omaa istumapaikkaa. Istumapaikan tarvitsevalle lapselle on ostettava nuorten lippu.

Liput ovat myynnissä alennettuun ennakkohintaan Ticketmasterin myyntipisteistä ja verkkokaupasta perjantaihin 18.10. klo 23.59 saakka tai niin kauan kuin lippuja riittää. Tämän jälkeen liput ovat saman hintaisia Ticketmasterista ja portilta.

Portilta Ennakkoon Ticketmasterista*
Aikuiset 20 € 15 €**
Opiskelijat, eläkeläiset, varushenkilöt, työttömät 10 € 5 €
Nuoret (12-17 -vuotiaat) 10 € 5 €
Lapset (alle 12-vuotiaat) 0 € ilman omaa istumapaikkaa 0 € ilman omaa istumapaikkaa
Aitiolippu 10 €
VIP-lippu 88 € (sis. alv 24%)

*Ennakkoliput myynnissä alennettuun hintaan ottelua edeltävän päivän klo 23.59 saakka. Tämän jälkeen Ticketmasterista ostettavat liput ovat saman hintaisia kuin portilta ostettavat.

** S-Etukortilla 2 €:n lisäalennus ennakkoon ostetuista aikuisten lipuista. S-Etuhintaiset liput ovat myynnissä Turun Osuuskaupan lipunmyyntipisteissä (esim. Turun alueen Prismat ja Sokos Wiklund)

Katsomot
Kotijoukkueen kannattajaryhmien paikat ovat A-lohkon anniskelukatsomossa. Vierasjoukkueen kannattajille on varattu Olympiakatsomon J- ja K-lohkot. KuPS-kannattajien liput ovat myynnissä KuPS:n erillisen linkin kautta.

A- ja B-lohkojen sisäänkäyntien välinen rajattu katsomoalue on K18-anniskelualuetta. Pääkatsomoon sisäänkäynti on katsomon molemmista päistä.

Seurakorttilaiset pääsevät otteluun ilmaiseksi, mutta sisäänpääsy edellyttää etukäteen ilmoittautumista. Tarkemmat ohjeet lippujen varaamisesta lähetetään joukkueille sähköpostitse.

Medialle, VIP- ja aitiovieraille on käytössä pääkatsomon Blomberginaukion puolella oleva VIP-sisäänkäynti.

Vaarallisten esineiden, aineiden ja päihteiden tuominen kielletty. Porteilla turvatarkastus ja alueella kameravalvonta.

Matsiruoka
Kauden viimeisessä kotiottelussa ei poikkeuksellisesti ole tarjolla matsiruokaa, vaan 3. kerros pubia lukuun ottamatta on varattu VIP-asiakkaille.

Median akkreditoituminen
Median edustajille varattu lehdistötila sijaitsee Veritas Stadionin katutasossa ja sinne kulku tapahtuu pääkatsomon VIP-sisäänkäynnistä. Median työtasolliset katsomopaikat ovat B- ja C- lohkojen yläosassa. Median edustajia pyydetään hakemaan akkreditointia etukäteen lomakkeella tästä. Päävalmentajien lehdistötilaisuus alkaa ottelun loputtua ensimmäisen kerroksen lehdistötilassa. Saat erillisen vahvistusviestin, kun akkreditointipyyntösi on hyväksytty.

 

Katsomokartta

Aluekartta