18.10.2019

Inter-KuPS -ottelu loppuunmyyty – saavu stadionille ajoissa

(Kuva: Tero Wester)

Huippujännittävä Veikkausliigan päätöskierroksen ottelu FC Inter – KuPS pelataan Veritas Stadionilla lauantaina 19.10. klo 15.00 alkaen. Stadionin portit ja palvelut avataan klo 13.30. Poikkeuksena Derby-pub, joka avataan jo klo 12.00 ja VIP-ravintola sekä aitiot, joihin pääsee klo 13.00 alkaen.

LIPUNMYYNTI
Ottelu on jo ennakkoon loppuunmyyty, eikä stadionin lipunmyyntipisteessä enää pelipäivänä myydä lippuja. Noudettavien lippujen luukku avataan pelipäivänä klo 11.00.

PORTIT
Stadionin sisäänkäynnit avataan yleisesti 1,5 tuntia ennen ottelun alkua eli klo 13.30. Tästä poikkeuksena VIP- ja aitiosisäänkäynti avataan jo klo 13.00 ja 3. kerroksen pubi jo klo 12.00. Lisäksi KuPS-kannattajien anniskelualue Olympian puolella avataan klo 13.00.

OTTELUUN SAAPUMINEN JA PYSÄKÖINTI
Portit aukeavat 1,5 tuntia ennen ottelun alkua. VIP- ja aitioasiakkaille sisäänpääsy kaksi tuntia ennen ottelun alkua. Ruuhkien välttämiseksi FC Inter toivoo katsojien saapuvan paikalle hyvissä ajoin, viimeistään tuntia ennen ottelun alkua. Veritas Stadionin yhteydessä on maksutonta paikoitustilaa. Ottelutapahtumien yhteydessä stadionin viereinen hiekkakenttä on varattu parkkialueeksi ja sinne kulku tapahtuu puistoa lähempänä olevan parkkipaikan reunalta, invapaikkojen vierestä (kts. alla oleva kartta).

Parkkipaikkoja on vain rajallinen määrä, joten toivomme yleisön saapuvan mahdollisuuksien mukaan julkisilla kulkuneuvoilla, kävellen tai pyörällä.

KULKUE
Ratkaisevaan otteluun saavutaan asianmukaisesti näyttävässä kulkueessa. Kaikille avoin kulkue kauden huipentavaan otteluun lähtee Kupittaanpuiston hirvipatsaalta kohti stadionia klo 13.30. Inter-perheen juniorit, vanhemmat, valmentajat, toimihenkilöt ja muut vapaaehtoiset kulkevat kulkueen keulassa johdattaen joukkoa.

TUNNUSTA VÄRIÄ
Pukeudu sinimustaan! Mikäli kaapistasi puuttuu vielä asusi kruunaava palanen, pysähdy ennen ottelua stadionin ulkopuolella fanituotepisteellä ja nappaa mukaasi esim. lämmittävä fanihuivi!

KATSOMOT
Ottelussa on käytössä kaikki Veritas Stadionin katsomonosat, mukaan lukien parkkipaikan puoleisen päädyn seisomakatsomo sekä toisen pään päätykatsomo. Kotijoukkueen kannattajaryhmien paikat ovat A-lohkon anniskelukatsomossa. Vierasjoukkueen kannattajille on varattu Olympiakatsomon J- ja K-lohkot. Koko stadionin katsomokartan sekä tiedot sisäänkäynneistä löydät alla olevasta kartasta.

Medialle, VIP- ja aitiovieraille on käytössä pääkatsomon Blomberginaukion puolella oleva VIP-sisäänkäynti.

Vaarallisten esineiden, aineiden ja päihteiden tuominen kielletty. Tämä koskee myös esim. sateenvarjoja ja juomapulloja. Porteilla turvatarkastus ja alueella kameravalvonta.

DERBY-PUB (3. krs)
Veritas Stadionin 3. kerroksessa, Uudenmaankadun puoleisessa päädyssä sijaitseva Derby-pub on avoinna jo klo 12.00 alkaen. Klo 12.30 alkaen pubissa on tarjolla myös livemusiikkia, josta vastaavat Badfellas ja Sami Arojoki.

Huom! Pubiin pääsevät klo 12.00 alkaen myös ne, joilla on liput muualle kuin pääkatsomoon. Liput tarkistetaan vasta porttien auettua eli klo 13.30. Sisäänkäynti pubiin tapahtuu Junior Cafen kulmalta, katutasosta. Porttien auettua sisäänkäynti tapahtuu A-lohkosta, katsomon kautta.

KIOSKIT
Jokaisessa katsomonosassa on omat kioskit, joissa on myynnissä pikaruokaa sekä kylmiä ja kuumia juomia. Myös Junior Cafe stadionin ulkopuolella (Uudenmaankadun puoleisessa päässä) palvelee koko ottelutapahtuman ajan. Pääkatsomon 2. kerroksen kioskit sekä anniskelupiste ovat avoinna myös ottelun päätyttyä.

INTER SHOP
Fanituotekauppa Inter Shop palvelee stadionin 2. kerroksessa. Fanituotekaupassa on laaja valikoima Interin kannatustuotteita sekä ottelukohtaisia tarjouksia, jotka ovat voimassa vain stadionin Inter Shopissa. Fanituotepiste palvelee heti porttien auettua eli klo 13.30 alkaen. Lisäksi Interin fanituotteita on myynnissä stadionin ulkopuolella olevassa myyntipisteessä.

LASTENAITIO JA MATSIRUOKA
Inter-KuPS -ottelussa ei poikkeuksellisesti ole käytössä lastenaitiota eikä tarjolla matsiruokaa.

MEDIAN AKKREDITOITUMINEN
Median edustajien on haettava akkreditointia viimeistään pe 18.10. lomakkeella täältä: https://www.lyyti.in/FC_Inter_akkreditointi. Saat erillisen vahvistusviestin, kun akkreditointipyyntösi on hyväksytty.

RUUTU+
Mikäli jäit ilman lippua, muista, että Ruutu+ näyttää ottelun suorana lähetyksenä. Studio-osuus käynnistyy jo klo 14.00.

KATSOMOKARTTA

ALUEKARTTA