14.10.2021

Inter kohtaa kauden toiseksi viimeisessä kotiottelussa KuPS:n – myös Olympiakatsomo avoinna

(Kuva: Tara Jaakkola)

 

KATSOJAINFO: FC INTER – KUPS LA 16.10.2021 KLO 17.00

Veikkausliigan ratkaisun hetket lähestyvät ja taistelu mitaleista tiivistyy. FC Inter pelaa kauden toiseksi viimeisen kotiottelunsa ylihuomenna lauantaina klo 17.00 alkaen, jolloin Veritas Stadionille saapuu vieraaksi sarjaa johtava Kuopion Palloseura. Otteluun on avattu myyntiin myös paikkoja Olympiakatsomosta.

Ottelutapahtumia koskevat rajoitukset ovat käytännössä poistuneet, mutta jotta katsomossa on halutessaan mahdollista säilyttää riittävä etäisyys, voi yleisö halutessaan istua myös muualla kuin ottelulippuun merkityllä paikalla. Otteluliput kannattaa hankkia hyvissä etukäteen paitsi parempien paikkojen varmistamiseksi, myös jonojen välttämiseksi sekä selkeästi edullisempien hintojen vuoksi. Jopa viisi euroa edullisemmat ennakkoliput ovat myynnissä Tiketin myyntipisteissä sekä verkkokaupassa.

 

OLENNAISTA OTTELUTAPAHTUMISSA

 • Ottelutapahtumaan ei saa osallistua, jos on vähäisiäkin hengitystieinfektion oireita.
 • Lähikontakteja suositellaan vältettäväksi.
 • Hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta on huolehdittava.
 • Kasvomaskien käyttöä suositellaan edelleen tilanteissa, joissa lähikontaktia ei voi välttää.
 • Liput myynnissä myös pelipäivänä stadionin lipunmyynnissä. Stadionin lipunmyyntipiste suljetaan ottelun alkaessa.
 • Anniskelukatsomo A- ja B-lohkoissa käytössä.
 • Inter Shop -fanituotemyymälä palvelee normaalisti pääkatsomon 2. kerroksessa koko ottelutapahtuman ajan.
 • Stadionilla vain korttimaksumahdollisuus.
 • Vieraskannattajat sijoittuvat ottelussa J-lohkoon.
 • Ylimääräistä oleskelua stadionin WC- ja kioskialueella on vältettävä ja riittävä etäisyys muihin tiloissa oleskeleviin on syytä säilyttää.

 

KATSOMOT JA SISÄÄNKÄYNNIT

Otteluun on myynnissä paikkoja pääkatsomosta sekä Olympiakatsomosta. Pääkatsomossa on lisäksi VIP-katsomo, joka pitää sisällään VIP-ravintolan paikat 3. kerroksessa sekä Top Floor Loungen, aitiot ja niiden paikat 4. kerroksessa. Kulku tälle alueelle on ainoastaan Blomberginaukion puoleisesta VIP-sisäänkäynnistä.

VIP-RAVINTOLA

Stadionin 3. kerroksessa sijaitseva VIP-ravintola aukeaa 75 minuuttia ennen ottelun alkua. VIP-lippuihin sisältyy ruokailu ennen ottelun alkua sekä kaksi juomaa/lippu. VIP-ravintolassa kuulet myös pelin ennakkotunnelmat ja haastattelut.

Osta VIP-liput tästä

 

TOP FLOOR (4. KRS)

Top Floor Lounge tarjoaa astetta paremmat paikat nauttia ottelusta. Ottelua voit seurata joko sisätiloissa tai ulkona aitiokatsomossa ja Top Floorin oma baari palvelee koko ottelutapahtuman ajan. Mikäli haluat myös syödä ennen ottelua, se on mahdollista VIP-ravintolassa. Top Floor VIP -lippuun sisältyy buffetruokailu sekä kaksi juomaa/lippu.

Osta liput Top Floor Loungeen tästä

 

KAUSIKORTTILAISET

Kaikki kausikorttilaiset pääsevät katsomoon suoraan kausikortillaan, eikä erillistä paikkaa otteluihin tarvitse lunastaa. Katsomon kapasiteetista myydään korkeintaan puolet, joten myös kausikorttilaisilla on mahdollisuus siirtyä vapaille paikoille katsomon väljempiin osiin. Kausikorttilaisten on halutessaan mahdollista siirtyä myös Olympiakatsomon puolelle seuraamaan ottelua.

 

IRTOLIPUNMYYNTI

Liput ovat myynnissä edullisemmin ennakkoon ennen pelipäivää Tiketin myyntipisteissä sekä verkkokaupan kautta. Stadionin lipunmyynti aukeaa tuntia ennen ottelun alkua.

Lippujen hinnat (ennakkoon* / pelipäivänä)

 • Aikuiset 15 €** / 20 €
 • Opiskelijat/eläkeläiset/työttömät/varushenkilöt 9 € / 14 €
 • Nuoret 12-17 v. 5 € / 10 €
 • Lapset alle 12 v. 2 €
 • Top Floor Lounge 25 € / 30 € (Top Floor VIP 75 € / 80 €)
 • VIP 88 € (lapset 3-12v. 30 €)

Osta liput

HUOM! Myös alle 12-vuotiaat lapset tarvitsevat pääsylipun kotiotteluihin. *Ennakkoliput myynnissä alennettuun hintaan ottelua edeltävän päivän klo 23.59 saakka. ** S-Etukortilla 2 € alennus ennakkolipuista Tiketin myyntipisteissä.

Palloliiton vapaakorttilaisille on varattu ohjeistuksen mukainen määrä lippuja, jotka ovat lunastettavissa lipunmyynnin infoluukulta ennen ottelua.

 

MEDIAN EDUSTAJILLE

Kaikkiin FC Interin kotiotteluihin on akkreditoiduttava etukäteen. Emme valitettavasti voi automaattisesti taata hyväksyttyä akkreditointia kaikille hakijoille. Hyväksytty akkreditointi vahvistetaan hakijalle aina kirjallisesti. Lehdistötilaisuutta ottelun jälkeen ei toistaiseksi järjestetä. Akkreditointipyynnöt jokaiseen otteluun viimeistään ottelua edeltävänä päivänä alla olevan linkin kautta.

Hae akkreditointia täältä