Teemu Turunen -> 60. min Mutumba
Severi Paajanen -> 60. min Chatto
Mika Ojala

____________________________________________________________________________________________________________________

FC Inter eteni Suomen Cupin 5. kierrokselle voittamalla Finnair Stadiumilla HJK/A:ta vastaan pelatun ottelun 0-5(0-4). Interin maaleista ottelussa vastasivat Valtter Laaksonen, Dominic Chatto, Henri Lehtonen, Martin Mutumba ja Mika Mäkitalo.

Ottelu eteni alusta asti Interin tahdissa, eikä avausmaalia tarvinnut odottaa viittä minuuttia kauempaa. Ensimmäisen maalin teki Interin viime kauden ykköspyssy Laaksonen, joka sai maaliin syötön tällä kertaalaiatalinkin paikalla pelanneelta Lehtoselta.

Inter ei laskenut kierroksia avausmaalin jälkeen vaan jatkoi hyökkäyksien vyöryttämistä Klubi/A:n maalille. Lopullisesti ottelu ratkesi Chatton ja Lehtosen maaleihin. Tämän jälkeen ottelun tempo laski, eikä voittajasta ollut epäselvyyksiä.

Avausjaksolla maalinteossa onnistui vielä Miikka Ilon syötöstä Mutumba. Ottelua oli tuolloin pelattu 43. minuuttia.

Toisella jaksolla Inter olisi voinut latoa tulostaululle jopa kaksinumeroiset lukemat, mutta terävyys maalipaikoissa ei ollut enää avausjakson tasolla. Toisen jakson ainoan maalin viimeisteli seitsemän minuuttia ennen loppua Mäkitalo. Syötön hän sai maaliinsa Ilolta.

Kaiken kaikkiaan ottelun vauhti ei avausvartin jälkeen päätä huimannut. Inter teki pelkästään tarvittavan, eli nappasi jatkopaikan 5. kierrokselle.