16.9.2021

Inter järjestää Street Futis -illan Varissuolla 24.9.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FC Inter järjestää kaikille nuorille avoimen Street Futis -illan Varissuon Pelttarin kentällä perjantaina 24.9. Tapahtumalla pyritään paitsi pitämään pelailemalla hauskaa, myös aktivoimaan alueen nuoria liikunnan ja harrastamisen pariin.

Vapaamuotoinen, mutta aikuisten valvoma maksuton tapahtuma ajoittuu perjantai-iltaan klo 20–22. Tapahtumassa voi nimensä mukaisesti pelailla katujalkapalloa ilmatäytteisessä pienpelikaukalossa. Paikalla on Interin ammattitaitoisia ohjaajia, junioripelaajia sekä musiikkia, pientä purtavaa ja erilaisia kisoja.

– Tällaisia matalan kynnyksen liikuntatapahtumia ehdottomasti tarvitaan. Kun kävimme katsastamassa paikkoja Varissuolla ennalta, tapahtuma herätti heti kiinnostusta Pelttarin kentällä pyörivässä nuorisossa – sekä poikien että tyttöjen keskuudessa. Tuntuu, että meitä jo odotetaan, iloitsee tapahtumassa ohjaajana toimiva Interin kokenut ja pitkäaikainen valmentaja Merdan Mahmud.

Toiminta liittyy paitsi Interin InterAction-yhteiskuntavastuutoimintaan, myös Palloliiton rahoittamaan Kotoutumisen edistäminen seuratoiminnassa (KES) 2 -jatkohankkeeseen, jossa Inter on mukana. Hankkeessa on vahvistettu maahanmuuttajataustaisten pelaajien osallisuutta seuratoiminnassa, kehitetty erilaisia tukimuotoja sekä ratkottu arjen haasteita ja järjestetty avointa toimintaa.

– Jos konsepti osoittautuu onnistuneeksi, hankkeen myötä tulemme järjestämään katujalkapallotapahtumia myös jatkossa ja muissakin kaupunginosissa, hankkeesta vastaava junioritoiminnan palvelupäällikkö Eveliina Hulkkonen lupaa.

• MITÄ? Street Futis -tapahtuma (ikäsuositus 13–25 v.)
• MISSÄ? Varissuo, Pelttarin keinonurmikenttä
• MILLOIN? pe 24.9.2021 klo 20–22
• HINTA: 0 €

 

Facebook-tapahtuma

Lue lisää KES-hankkeesta Palloliiton sivuilta