8.1.2018

Inter jälleen harjoituskentällä

Inter palasi tänään harjoittelun pariin Veikkausliigakautta 2018 varten. Joukkue veti vauhdikkaat harjoitukset Impivaaran jalkapallohallissa.

Muun joukkueen mukana kentällä urakoinut Mika Mäkitalo oli mielissään paluusta treenikentälle. ”Muksun” mukaan vauhtia kentällä riitti.

– Hienoa, että pääsimme jälleen töiden pariin. Vauhtia treeneissä oli jälleen ensimmäisien treenien tapaan paljon. Välillä järki ei ollut mukana, mutta se on normaalia tässä vaiheessa, sanoi Mäkitalo treenien päätteeksi.

Ihan pelkkää harjoittelua Interin ohjelma ei tällä viikolla ole. Joukkueen ohjelmassa on tällä viikolla harjoitusottelu lauantaina KaaPo:a vastaan. Ottelun tarkempi aika ja paikka selviävät tiistaihin mennessä.

– Hienoa, että pääsemme pelaamaan nopeasti. Pelaaminen on aina kuitenkin pelkkää harjoittelua mielekkäämpää, totesi Mäkitalo.

Interin harjoitusvahvuudessa kentällä oli myös tuore sopimuspelaaja Daniel Kamy Ntankeu, joka harjoitteli Interin mukana jo joulukuussa.

Ihan täydessä vahvuudessa joukkue ei kuitenkaan kentällä ollut. Sivussa olivat A-maajoukkuekomennuksella oleva Benjamin Källman, varusmiespalvelustaan suorittavat Mikko Kuningas ja Arttu Hoskonen, kipeänä olevat Elias Mastokangas ja Niilo Mäenpää sekä vammoista itseään kuntouttavat Lassi Viholainen, Niko Markkula ja Lucas Garcia.

Poissaolijoista Markkulaa lukuun ottamatta kaikki pelaajat palaavat harjoitusvahvuuteen lähiaikoina.