15.5.2013

Inter ja VPS kohtaavat perjantaina Veritas Stadionilla

FC Inter jatkaa Veikkausliigakauden otteluitaan huomenna perjantaina Veritas Stadionilla, minne joukkue saa vastaansa liigakauden erinomaisesti aloittaneen Vaasa Palloseuran. Veikkausliigan kärkikamppailu sarjataulukon nelosen Interin ja – kolmosen VPS:n välillä alkaa tuttuun tapaan kello 18.30.

Sekä Inter että VPS ovat aloittaneet Veikkausliigakauden ennakkokaavailuja vahvemmin. Kumpikin joukkue on ottanut tukevan paikan Veikkausliigan kärkinelikossa. Interin päävalmentaja Job Dragtsma kehuu myös vaasalaisten loistavaa sarjakauden aloitusta.

– VPS on aloittanut Veikkausliigakauden erittäin hyvin. Heidän pelinsä on ollut todella valmiin oloista kauden otteluissa. Tämän ansiosta he ovat sarjataulukossa täysin ansaitusti kolmannella sijalla, kehuu Dragtsma perjantain vastustajaa.

Interin ja VPS:n erottaa sarjataulukossa vain maaliero, joka on vaasalaisten hyväksi yhden maalin verran parempi. Tämän perusteella ottelusta voi odottaa tasaista taistelua. Interin tosin pitää petrata Dragtsman mukaan pelaamista viime ottelusta, mikäli joukkue haluaa poistua kentältä voittajana.

– TPS-ottelu ei ollut meiltä missään vaiheessa hyvää pelaamista. Tuo ottelu jätti meille runsaasti petrattavaa perjantain otteluun. Meidän tavoitteena on saada peli maanantain ottelua edeltävälle tasolle, korostaa Dragtsma.

Inter saa perjantain otteluun mukaan yhden ottelun pelikieltonsa maanantain TPS-pelissä sovittaneen Babacar Diallon. Päävalmentaja Dragtsman mukaan TPS-pelissä loukkaantuneet Henri Lehtonen ja Guy Gnabouyou ovat sivussa kokoonpanosta Ari Nymanin ja Kalle Parviaisen lisäksi.

– Saamme Babacarin takaisin kokoonpanoon, mikä on hyvä asia. Tämän myötä puolustuslinja palaa normaaliin muotoon. TPS-pelissä loukkaantuneet Henri Lehtonen ja Guy Gnabouyou ovat sen sijaan sivussa perjantaina. Heistä Pänän tilanne on valoisampi ja hän saattaa olla mukana ensi viikon RoPS-ottelussa, valottaa Dragtsma.

Huominen Inter-VPS- ottelu on samalla Veritas Stadionin 10-vuotisjuhlaottelu. Päävalmentaja Dragtsma ylistää Interin olosuhteita kymmen vuoden ikään ehtineellä Veritaksella.

– Meillä on Turussa erinomaiset olosuhteet pelaamiseen. Mielestäni Veritas Stadion on maamme paras jalkapallostadion, kehuu Dragtsma 10 vuotta täyttävää stadionia.

Interin ja VPS:n välinen Veikkausliigaottelu pelataan siis huomenna perjantaina Veritas Stadionilla kello 18.30 alkaen.

Veritas Stadionin 10-vuotissyntymäpäivien kunniaksi kaikki tavalliset liput otteluun enintään 10 euroa!

Liput ennakkoon Lippupalvelusta