28.9.2017

Inter 2:lla mahdollisuus nousta Kolmoseen

Länsi-Suomen piirin Nelosessa pelaava Inter 2 pelaa kauden päätösottelunsa tulevana lauantaina. Kotijoukkueena oleva Inter 2 kohtaa Kupittaa 2:lla Jomala IK:n ja panokset ovat kovat, sillä voitolla sinimustat varmistaisivat paikkansa ensi kaudeksi piirin ylimmälle kilpatasolle eli Kolmoseen.

Tänä vuonna Nelonen pelataan kolmessa lohkossa ja lohkojen voittajat nousevat automaattisesti Kolmoseen. Lohkossa B, jossa FC Inter 2 pelaa, voiton vie korkeammilla sarjatasoilla pelanneita pelaajia vilisevä Someron Voima. Voittajien lisäksi myös lohkojen paras toiseksi sijoittunut joukkue saa täydennyspaikan Kolmoseen ja sitä paikkaa Inter 2 pitää tällä hetkellä hallussaan. Pahin kilpailija Salon Wilpas kohtaa viimeisessä ottelussaan PiPS:n, mutta tuosta ottelusta riippumatta Inter 2:lle riittää voitto ahvenanmaalaisvastustajastaan.

Vastustaja Jomala IK on nuori joukkue, joka on pelannut viimeiset vuodet Kolmosta ja viime kauden päätteeksi putosi Neloseen. JIK:n sarjasijoitus lohkossa on tällä hetkellä kolmas, mutta se ei uhkaa Inter 2:n sijoitusta. Interin joukkue puolestaan on tällä kaudella ollut sekoitus kokemusta ja nuoruutta. Viimeisessä pelissäkin mukana on joitain seuran A-junioreita.

Ottelu pelataan lauantaina 30.9. klo 16.15 alkaen Kupittaa 2:lla. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja tarjolla on kahvia ja mahdollisesti jopa pullaa.